ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Konyaspor maçındaki VAR kayıtları için TFF'ye başvuracak

Ankaragücü Konyaspor maçındaki VAR kayıtları için TFF'ye başvuracak

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor ile oynadığı maçın son anlarında penaltı beklediği ve 3 dakika boyunca incelenen pozisyona ilişkin VAR kayıtlarının yayınlanması için TFF'ye başvuru yaptı.
Ankaragücü Konyaspor maçındaki VAR kayıtları için TFF'ye başvuracak

MKE Ankaragücü'nden Tümosan Konyaspor maçındaki penaltı pozisyonuna ilişkin tepkiler büyüyor. Ankara ekibi Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Tümosan Konyaspor ile oynadığı maçın son anlarında penaltı beklediği pozisyon ile ilgili TFF'ye başvuru yaptı.

 90+4. dakikada Konyaspor forması giyen Oğulcan'ın topa müdahalesinin ardından MKE Ankaragücü futbolcuları ve yedek kulübesi elle oynama oynama gerekçesi ile penaltı bekledi. Ardından hakem Direnç Tosunluoğlu ile VAR hakemi Bülent Birincioğlu arasında pozisyon inelendi. Yaklaşık 3 dakika süren incelemenin ardından hakem Tosunluoğlu penaltı olmadığını ve karşılaşmanın devam etmesini istedi.

Hakemin devam kararının ardından MKE Ankaragücü cephesi poziyona büyük tepki gösterdi. Karşılamanın bitimi ile MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aytekin, Konyaspor maçının ardından son dakikalardaki penaltı pozisyonu ile ilgili, “yayıncı kuruluş kameralarında net görülmesede aslında net bir penaltı” dedi.

KULÜP VAR KAYITLARI İÇİN TFF'YE BAŞVURDU

MKE Ankaragücü'de 90+4. dakikada penaltı bekledikleri ve yaklaşık 3 dakika süren incelemenin ardından verilmeyen pozisyon ile ilgili VAR kayıtlarının açıklanması için TFF'ye başvuru yaptıklarını açıkladı. Kulüp süreçle ilgili, taraftarlar ve tüm spor kamuoyu bilgilendirileceğini ifade etti.

Haberankara.com
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM açıkladı! 2024 E-KPSS başvuruları başladı

ÖSYM açıkladı! 2024 E-KPSS başvuruları başladı