ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü, Konyaspor maçının ardından PFDK'ya sevk edildi!

Ankaragücü, Konyaspor maçının ardından PFDK'ya sevk edildi!

Bugün yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu tarafından MKE Ankaragücü'nün Konyaspor maçının ardından PFDK'ye sevk edildiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankaragücü, Konyaspor maçının ardından PFDK'ya sevk edildi!

Bugün yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasının tamamlanmasının ardından 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk ettiği öğrenildi. 

Disiplin kuruluna sevk edilen kulüpler arasında MKE Ankaragücü'nün de olduğu ifade edilirken, kulübün neden disipline sevk edildiği hakkında bilgilendirmelerde de bulunuldu.

MKE ANKARAGÜCÜ KONYASPOR MAÇININ ARDINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ!

Yaşanan bu son dakika gelişmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından MKE Ankaragücü'nün Konyaspor maçının ardından PFDK'ya sevk edildiği öğrenildi. Bunun ardından federasyon tarafından yapılan açıklamalar sonucunda neden disipline sevk edildiği hakkında bilgilendirmeler ise şu şekilde yapıldı;

“MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü’nün 11.02.2024 tarihinde oynanan TÜMOSAN KONYASPOR-MKE ANKARAGÜCÜ Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “ saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Bu çerçevede Türkiye Futbol Federasyonu kulübün disipline sevkinin nedenlerinin  “ çirkin ve kötü tezahüratı” ve  “ saha olayları " olarak açıklandığı ifade edilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara-Zonguldak’ı birbirine bağlayan yolda sıkı denetim gerçekleştirildi!

Ankara-Zonguldak’ı birbirine bağlayan yolda sıkı denetim gerçekleştirildi!