Ankaragücü ligde kader maçına 26 Mayıs'ta çıkacak

MKE Ankaragücü son haftalarda istenmeyen puan kayıpları ile düşme hattının sınırına kadar geriledi. Başkent ekibinin ligde kalmayı garantilemesi için Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Ankaragücü ligde kader maçına 26 Mayıs'ta çıkacak

Süper Lig'de 38 haftalık maraton bu hafta sonu oynanacak maçlar ile sona erecek. Ligin şampiyonluk düğümü ve düşecek son takım son maçların ardından belli olacak.

Saha dışı ve saha içi pek çok olayın yaşandığı Trendyol Süper Lig'de sezon bu hafta tamamlanacak. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk düğümü son maçlar ile çözülecek. Ligin şampiyonu her iki takımın rakipleri ile oynayacağı sonuçlara göre kesinlik kazanacak.

LİGDEN VEDA EDECEK SON TAKIMIN BU HAFTA BELLİ OLACAK

Trendyol Süper Lig'den şu ana kadar düşmesi kesinleşen takımlar İstanbulspor, Pendikspor ve Fatih Karagümrük olmuştu. Bu sezon bir alt kademeye düşecek son takım ise en ciddi adaylar MKE Ankaragücü ve Hatayspor olarak göze çarpıyor. ligden düşecek son takımın yer aldığı 17. sırada yer alan Hatayspor 38 puandayken, bir üstünde yer alan MKE Ankaragücü ise 40 puanda yer alıyor.

Ankaragücü ligde kader maçına 26 Mayıs'ta çıkacak

ANKARAGÜCÜ İÇİN ZORLU HAFTA

Hatayspor son maçını Rizespor ile oynayacak va maçtan galip gelerek Ankaragücü'nün yenilmesini bekleyecek. MKE Ankaragücü ise son maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin son haftasındaki 7 maç 26 Mayıs'ta oynanacak. Bu maçların başlama saati ise 19:00 olarak ilan edildi. Taraftarlarda şimdiden heyecanlı bir haftayı beklemeye başladı.

SONRAKİ HABER