ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü taraftarı Adana Demirspor maçında stadyumda yer alamayacak

Ankaragücü taraftarı Adana Demirspor maçında stadyumda yer alamayacak

MKE Ankaragücü deplasmanda Ankaragücü ile oynayacakları mücadeleye taraftarlarının alınmama kararı verildiğini açıkladı
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü taraftarı Adana Demirspor maçında stadyumda yer alamayacak

Trendyol Süper Lig'in köklü kulüplerinden olan ve son günlerde aldığı başarılı sonuçlar ile moral depolayan MKE Ankaragücü Adana'dan gelen haber ile sarsıldı.

Trendyol Süper Lig'de aldığı 24 puanla 12. sırada yer alan ve üst sıralara doğru tırmanışına devam eden Başkent ekibi,  aldığı iç sahada 5 maçlık seyircisiz oynama cezasından dolayı uzak kaldığı taraftarıyla Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda evinde karşılaştığı Çaykur Rizespor maçı ile hasret gidermişti.

DEPLASMANDA ANKARAGÜCÜ TARAFTARI OLMAYACAK

Kalan 2 maç cezası öncesinde evinde taraftarının desteği ile birlikte Çaykur Rizespor'u eleyerek adını son 16 turuna yazdıran MKE Ankaragücü ligde deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçına hazırlanmaya başlamıştı. 20 Ocak günü Adana'da oynayacağı maçtan da 3 puanla dönmek ve güzel performansını devam ettirmek isteyen MKE Ankaragücü bugün taraftarlarını üzecek bir açıklama yaptı.

Başkent kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftarlarının deplasman tribününde olmayacağını açıkladı. “Takımımızın 20 Ocak 2024 Cumartesi günü deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile oynayacağı maça, Adana İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince taraftarımız alınmayacaktır” denildi.

KARAR ÜZÜNTÜ İLE KARŞILANDI

Trendyol Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde takımının Adana'da oynayacağı Yukatel Adana Demirspor maçında yanında olamayacak Ankaragücü taraftarları ise sosyal medya hesapları aracılığı ile alınan karardan dolayı üzüntü duyduklarını ve kararın yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini belirttiler.

Yukatel Adana Demirspor ile MKE Ankaragücü arasında arasında oynanacak mücadele 20 Ocak Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tuncer Kaplan kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir?

Tuncer Kaplan kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir?