ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü taraftarına müjde! Transfer yasağı kalktı

Ankaragücü taraftarına müjde! Transfer yasağı kalktı

MKE Ankaragücü yaptığı son dakika açıklaması ile transfer yapmasının önünde hiç bir engel kalmadığını açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü taraftarına müjde! Transfer yasağı kalktı

Trendyol Süper Lig'de mücadelesine devam eden Başkentin önemli futbol takımlarından MKE Ankaragücü taraftarlarını sevindirecek bir son dakika açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü'ne FIFA tarafından transfer yasağı getirilmiş, söz konusu karar Ankargücü yönetimi ve taraftarı tarafından büyük bir üzüntü ile karşılanmıştı. Bu sezon Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile iyi bir uyum yakalayan Ankaragücü ligde yukarı sıralara yükselme hedefine ek olarak Türkiye Kupasında da yoluna devam ederken yapılan açıklama camiada morallerin daha da yükselmesini sağladı.

MÜJDELİ HABER GELDİ

Sarı-lacivertli ekip tarafından yapılan açıklamada “Kulübümüz hakkında uygulanmış olan transfer yasaklarında söz konusu dosyaların ödemeleri, 18/01/2024 tarihi itibari ile gerçekleştirilmiş olup, kulübümüzün transfere engel bir yasağı bulunmamaktadır” denildi.

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edildiğini ifade eden kulübün yaptığı açıklama taraftarlar tarafından da büyük bir coşku ile karşılandı.

TRANSFERLERİN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Söz konusu yasak ile ilgili geçtiğimiz günlerde Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'de “Kalıcı bir yasak değil, bu hafta içi çözülecek” şeklinde konuşmuştu. Alınan bu güzel haberin ardından sarı-lacivertli ekibin taraftarları kulübün yapacağı transfer açıklamalarını merakla beklemeye başladı. Ankaragücü yönetiminde kısa sürede takımı güçlendirmeye yönelik takviyelerde bulunması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Demirel duyurdu! Etimesgut'ta Hayvan ve Çiçek Hastanesi açılacak

Etimesgut Belediye Başkanı Demirel duyurdu! Etimesgut'ta Hayvan ve Çiçek Hastanesi açılacak