ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü taraftarından 3 maçlık kombine paketine büyük ilgi! 1000'e yakın satıldı

Ankaragücü taraftarından 3 maçlık kombine paketine büyük ilgi! 1000'e yakın satıldı

MKE Ankaragücü'nün Eryaman Stadyumu'nda oynayacağı Fenerbahçe, İstanbulspor ve Başakşehir maçı için satışa sunduğu 'Eryaman Stadyumu 3 Maçlık Kombine Paketi' taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve 24 saat olmadan 1000 adete yakın satıldı.
Ankaragücü taraftarından 3 maçlık kombine paketine büyük ilgi! 1000'e yakın satıldı

MKE Ankaragücü'nün ‘Eryaman Stadyumu 3 Maçlık Kombine Paketi’ne büyük ilgi devam ediyor. Ankara ekibinin 27 Şubat Salı Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde ve Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında İstanbulspor ile 30'uncu haftasında Başakşehir maçlarında geçerli olmak üzere dün satışa sunulan 3 maçlık kombine paketine sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve henüz 24 saat olmadan 1000 adete yakın kombine satıldı.

KULÜP TARAFTARLARIN YÜKSEK FİYATTAN ETKİLENMESİNİ İSTEMİYOR

Deplasman tribünü gelirlerini arttırmak isteyen MKE Ankaragücü Yönetimi, takımını koşulsuz, şartsız her maçta destekleyen taraftarların bilet fiyatlarından etkilenmemesi için çıkardığı kombine paketi 24 saat olmadan 1000 adete yakın satıldı ve hızla satılmaya devam ediyor.

KOMBİNEDEN YALNIZCA BELİRLİ MAÇLARA GELEN TARAFTARLAR YARARLANACAK

Kombine paketinden yalnızca Eryaman Stadyumu'nda oynanan, 8.Hafta Mondihome Kayserispor, 10.Hafta Yılport Samsunspor veya 15.Hafta Çaykur Rizespor karşılaşmalarından en az biri için bilet satın alan taraftarların faydalanabilecek.

KOMBİNE PAKETİNİ ALMAK İÇİN SON GÜN YARIN

Sarı-lacivertli MKE Ankaragücü taraftarı tarafından büyük ilgi gören kombine paketinin satışı 24 Şubat Cumartesi (Yarın) saat 13.30'a kadar devam edecek.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yarısı bizden kampanyası kararı Resmi Gazete'de! İstanbul'da özel kentsel dönüşüm kararı çıktı

Yarısı bizden kampanyası kararı Resmi Gazete'de! İstanbul'da özel kentsel dönüşüm kararı çıktı