ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü transferde alev aldı! Ankara ekibi Kazımcan'ın ardından Bassogog'u da kadrosuna kattı

Ankaragücü transferde alev aldı! Ankara ekibi Kazımcan'ın ardından Bassogog'u da kadrosuna kattı

MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı sezon sonuna kadar kiralarken 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Christian Bassogog'u transfer etti.
Ankaragücü transferde alev aldı! Ankara ekibi Kazımcan'ın ardından Bassogog'u da kadrosuna kattı

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kaldı. Sol bek ve sağ kanat bölgeleri için arayışlarını sürdüren MKE Ankaragücü, mutlu sona ulaştı. Ankara ekibi Galatasaray forması giyen 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Kazımcan Karataş'ı sezon sonuna kadar kiralardı. Kazımcan Karataş'ın satın alma opsiyonu bulunmuyor. 

Sol kanat konusunda 24 yaşındaki Fransız oyuncu Alexis Flips'i kiralık olarak kadrosuna katan başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, sağ kanat transferinde bitirdi. Son olarak Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua takımında forma giyen 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Christian Bassogog'u kadrosuna kattı. Bassogog transferi ile yabancı sayısı 15'e yükselen Ankaragücü'nün bir yabancı ile yollarını ayırması gekekiyor.

Ankara ekibi Christian Bassogog için herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek. Kamerunlu oyuncu ile Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'de yakından ilgileniyordu. Fakat Kamerunlu kanat oyuncusu MKE Ankaragücü'nü transfer etti.

ANKARAGÜCÜ ŞARTLAR UYGUN OLURSA FIRSAT TRANSFERİ YAPACAK

2023-24 ara transfer dönemi 9 Şubat Cuma (Yarın) itibariyle sona erecek.  Kazımcan ve Christian Bassogog'un takıma katılması ile transferi kapatan Ankaragücü yerli bir fırsat transfer olması halinde transfer yapacak.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş'tan emekliler, dul ve yaşlılar için yeni proje önerisi!

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş'tan emekliler, dul ve yaşlılar için yeni proje önerisi!