ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasında final için sahaya çıkacak

Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasında final için sahaya çıkacak

MKE Ankaragücü beklentilerden uzak geçirdiği sezonu Avrupa hasretini dindirerek sona erdirmek istiyor. Kazananın UEFA Avrupa Ligine gittiği Ziraat Türkiye Kupası takımlar için altın bilet niteliği taşıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasında final için sahaya çıkacak

Hafta sonu ile birlikte ülkemizdeki liglerde haftanın maçları oynanmış, gözler kupaya çevrildi. Liglerinde istedikleri havayı bir türlü yakalayamayan 4 takım kupada finale çıkmak için yarın ve çarşamba günü yarı final maçlarına çıkacak.

ANKARAGÜCÜ'NÜN İNANCI TAM

Trendyol Süper Lig'de 35 hafta sonunda 39 puanla 14. sırada yer alan ve düşme hattı ile arasında 5 puan bulunan MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupasında finale çok yaklaştı. Yarı final ilk maçında evinde Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Başkent ekibi kupada finale gitmek için İstanbul'da yarı final rövanş maçı oynayacak. Ligdeki son maçında evinde 1-1 Corendon Alanyaspor ile berabere kalan MKE Ankaragücü'nde bu maç sonrası tüm odak nokta olarak kupada finale çıkma hedefi belirlendi.

Son maçında uzatmalarda bulduğu gol ile Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta sezonu kupa ile tamamlamak istiyor. Defalarca teknik direktör değiştirdiği ve kadrosu ile taraftarları tarafından bir çok kez eleştirildiği siyah beyazlıların evinde MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Her iki camianın da tüm dikkatini verdiği bu maç 7 Mayıs Salı (Yarın) saat 20:30'da Tüpraş Stadyumunda saat 20:30'da oynanacak.

KUPANIN İKİNCİ FİNALİSTİ ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ OLACAK

Ziraat Türkiye Kupasında yarı final turunun bir diğer maçı Karagümrük ile Trabzonspor ile oynanacak. İlk maçta 3-2 kazanan Karadeniz ekibi rövanşta da kazanmak istiyor. Bu önemli mücadele ise 8 Mayıs günü oynanacak. Bu maçın başlama saati de 20:30 olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 61 milyon lira ceza kesildi

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 61 milyon lira ceza kesildi