ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nde Alperen Kuyubaşı'nın kiralık olarak gönderildiği açıklandı!

Ankaragücü'nde Alperen Kuyubaşı'nın kiralık olarak gönderildiği açıklandı!

Trendyol Süper Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından son haftalarda oynadığı etkili futbol ile olumlu sonuçlar almaya başlayan Ankaragücü'nde transfer çalışmaları hız kesmeden ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü'nde Alperen Kuyubaşı'nın kiralık olarak gönderildiği açıklandı!

Trendyol Süper Ligin köklü ekiplerinden Ankaragücü, takımı ara transfer döneminde güçlendirmeye ve kadrosunda yer alan futbolculardan en iyi şekilde verim almaya yönelik adımlar almaya devam ediyor.

Ligde uzun süren galibiyet hasretini evinde Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek dindiren ve ardından Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Çaykur Rizespor'u aynı skorla geçen başkent ekibi kadrosunda şans bulamayan oyuncularla yollarını ayırıyor. Son olarak kulüp tarafından yapılan açıklamada Alperen Kuyubaşı'nın sezon sonuna kadar Iğdır Futbol Kulübü'ne kiralandığı açıklandı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi hesapları üzerinden yapılan açıklamada “ Profesyonel A Takım Futbolcumuz Alperen Kuyubaşı'nın, sezon sonuna kadar geçici transferi için Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

FORMA ŞANSI BULAMADI

Ankaragücü altyapısından yetişen 23 yaşındaki Alperen Kuyubaşı bu sezon Ankaragücü'nde şans bulamadı. Kuyubaşı bu sezon  başkent ekibi ile sadece 1 maça çıktı. Türkiye Kupası'nda süre alamayan Alperen Kuyubaşı ligde ise Sivasspor ile oynanan 5. hafta mücadelesinde sadecee 1 dakika sahada kalabildi.

Yapılan transfer anlaşması kapsamında Alperen Kuyubaşı'nı sezon sonuna kadar kadrosuna katan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü yer aldığı 2. ligde istikrarlı bir grafik çizmeye devam ediyor. 19 haftanın geride kaldığı 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, 39 puanla 2. sırada yer alıyor. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü sezonu Şampiyon olarak tamamlayıp Trendyol 1 Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 FED faiz kararı ne zaman açıklanacak?

2024 FED faiz kararı ne zaman açıklanacak?