Ankaragücü'nde Enes Tepecik ve Miraç Şimşek'in bu maçta attığı goller büyük beğeni topladı.
MKE Ankaragücü Recep Karatepe yönetiminde çıktığı ilk maçı kazanarak puanını 4'e yükseltti.
Bu sezon lige kötü bir giriş yapan Başkent ekibi, aldığı bu galibiyetle kötü gidişi bitirirken, morallenmiş oldu.
BİR SONRAKİ KARŞILAŞMA 28 EYLÜL PAZAR GÜNÜ
MKE Ankaragücü'nün bir sonraki karşılaşması 28 Eylül'de Altınordu ile olacak. 28 Eylül Pazar günü oynanacak olan karşılamada başkent ekibi Altınordu'yu Eryaman Stadı'nda ağırlayacak.
Ankaragücü’nde Altınordu maçı için de adeta seferberlik başlatılıyor. 6 puanlık bir maç olarak değerlendirilebilecek maç için bilet satışı erkenden başladı. Karşılaşma için dünden itibaren biletler satışa çıktı. Ankaragücü yönetimi maçın önemini anlatmak için sosyal medya hesaplarından sürekli olarak videolar paylaşıyor. Maç gününe kadar bu videoların devam edecek.
Ankaragüçlü taraftarlar da maç için sosyal medya dan çağrılar yapmaya başladılar. Taraftarlar maçın önemine vurgu yaparak tribünleri doldurma çağrısı yaptılar.