Ankaragücü'nde bir yandan kadro planlaması, diğer yandan sezon hazırlıkları sürüyor

Ankaragücü yeni sezon hazırlıklarını, Beştepe Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdürüyor. Sarı - lacivertliler, 1 Temmuz'da teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde başladıkları çalışmalarda, güç ve kondisyona yönelik çalışmalar yapmaya devam edecekler.

Ankaragücü'nde bir yandan kadro planlaması, diğer yandan sezon hazırlıkları sürüyor

Ankaragücü'nün çalışmaları 23 Temmuz'da kadar Beştepe Tesisleri'nde sürdükten sonra, 25 Temmuz'dan itibaren 2.Etap kampına başlanacak. Bolu'da başlayacak 2.Etap kampta, bir çok hazırlık maçı oynanacak ve takımın son durumu gözlemlenecek.

MAHMUT TEKDEMİR DE TAKIMDA KALIYOR

Ankaragücü'nde kadro yapılanması da devam ediyor. Tecrübeli isimlerden İsmail Çokçalış, Özgür Aktaş, Halil İbrahim Pehlivan, Osman Çelik, Enes Tepecik ve Mesut Emre Kesik takımla birlikte çalışmaya devam ediyorlar. Ertaç Özbir ise bireysel çalışmalarda yer alıyor. Mahmut Tekdemir'in ise yeni sözleşmeye imza atarak, çalışmalara başlayacak. Diogo'nun sözleşmesi opsiyon devreye sokularak uzatılacak. Ancak oyuncu henüz takıma dahil olmadı. Yusuf Emre Gültekin konusunda son kararı teknik direktör Mustafa Kaplan verecek.

Ankaragücü'nde bir yandan kadro planlaması, diğer yandan sezon hazırlıkları sürüyor

Genç oyuncular ise yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Ankaragücü yönetimi Efkan Bekiroğlu ile karşılıklı anlaştı. Anlaşmaya göre, oyuncu kulübün istediği rakamı getirecek. Daha sonra kendisine bonservisi verilecek. Bilindiği gibi Ankaragücü yönetimi geçtiğimiz hafta içinde, Efkan Bekiroğlu'nun geçen sezondan kalan tüm parasını ödemişti ve oyuncunun boşa çıkmasını engellemişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER