ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nde ödemeler yapıldı! Transfer tahtası açıldı

Ankaragücü'nde ödemeler yapıldı! Transfer tahtası açıldı

MKE Ankaragücü, FIFA'daki Mustafa Amini dosyası için gerekli ödemeyi yaptı, başkent ekibinin transfer tahtası açılıyor.
Ankaragücü'nde ödemeler yapıldı! Transfer tahtası açıldı

FIFA, geçtiğimiz hafta 7 Süper Lig kulübünün transfer yasağı aldığını açıklamıştı. İçlerinde MKE Ankaragücü'nün de bulunduğu Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, Kayserispor ve Samsunspor kulübe FIFA'dan transfer blokesi getirildi. Bu durumun ardından MKE Ankaragücü tarafından cezanın geçici olduğu ve kısa süre içerisinde transfer yasağının kaldırılacağını ifade edilmişti.

Sarı - lacivertlilerin, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği ve 3-1 mağlup ettiği Kasımpaşa maçının ardından Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü, Hüseyin Aytekin yaptığı açıklamada Başkan İsmail Mert Fırat ve yöneticilerin cezayı kaldırmak çabaladıklarını ve 800 bin euro civarı bir ödemenin ardından transfer yasağının kaldırılacağını açıkladı.

MUSTAFA AMİNİ DOSYASI 830 BİN EURO KAPANDI! TRANSFER TAHTASI AÇILDI

MKE AnkaragücÜ, Afganistan asıllı Avusturyalı futbolcu Mustafa Amini ile pandemi döneminde sözleşme imzalamış ve 10 gün sonra sözleşmeyi fesh etmişti. Amini, kulüpsüz kaldığı gerekçesi ile sarı - lacivertli kulübe dava açmış ve davayı Ankaragücü kaybetmiş 830 bin euro tazminata mahkum edildi. 

FIFA, sarı lacivertlilere Mustafa Amini'ye ödenmesi gereken 830 bin euronun ödenene kadar transfer tahtasının kapalı olduğunu bildirmişti. Başkent ekibi FIFA'daki Mustafa Amini dosyası için 830 bin euro ödemeyi yaptı. Ayrıca sarı lacivertliler, FIFA'ya dosya masraf ücreti için 2.500 İsviçre Frangını ödedi ve transferin önünde bir engel kalmadı.

Haberankara.com
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜDKİYEB heyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti

TÜDKİYEB heyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti