ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nde Pedrinho Emre Belözoğlu ile kendini buldu

Ankaragücü'nde Pedrinho Emre Belözoğlu ile kendini buldu

MKE Ankaragücü'nün başarılı orta saha oyuncusu Pedrinho, Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından düzenli forma giymeye başladı ve takımın önemli oyuncuları arasına girdi.
Ankaragücü'nde Pedrinho Emre Belözoğlu ile kendini buldu

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın son düdğü ile ortaya 1-1'lik beraberlik çıktı. Ev sahibi Adana Demirspor'un golünü 52. dakikada Emre Akbaba atarken başkent ekibi MKE Ankaragücü'nün golünü 63. dakikada Pedrinho kaydetti.

ANKARAGÜCÜ'NÜN YÜKSELEN İSMİ: PEDRİNHO

Yukatel Adana Demirspor karşısında takımının beraberlik golünü 63. dakikada Pedrinho, kullandığı muhteşem frikik golü ile attı. Ceza yanının üzerinde MKE Ankaragücü'nün Morutan ile kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen 31 yaşındaki Portekizli oyuncu sağ ayak içi ile sol alt köşeye yaptığı muhteşem vuruş ile topu ağlara gönderdi. Altın değerinde puanı kazandıran Pedrinho takımını mağlubiyetten kurtardı. Pedrinho attığı gol ile son 3 maçta takımına 2 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

EMRE BELÖZOĞLU SONRASI PEDRİNHO BAMBAŞKA

Emre Belözoğlu göreve gelene kadar Pedrinho ilk hafta Kasımpaşa maçında yalnızca 11 dakika oynadı ardından ligde üst üste Adana Demirspor, Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarında kadro olmasına karşın süre bulamadı. Takip eden haftada Sivasspor maçında kadroda olmayan Pedrinho, Konyaspor maçında ikinci yarının başında oyuna girdi ve 45 dakika süre bulabildi. 

Emre Belözoğlu'nun başkent ekibinin başına geçmesinin ardından Portekizli oyuncu hafta hafta daha çok forma giyemeye başladı ve Belözoğlu'nun kare aslarından birisi oldu.

Emre Belözoğlu'nun MKE Ankaragücü'nün başında çıktığı ilk iki maçta kısıtlı süre bulan Pedrinho ardından 12 maça ilk 11 başladı ve kritik maçlarda attığı gollerle takımına puan ve puanlar kazandırdı. Bu periyotta sarı - lacivertli oyuncu 11. haftadaki Başakşehir maçında 1 gol, 16. haftadaki Alanyaspor maçında 1 asist, 20. haftadaki Kasımpaşa maçında 1 gol ve 1 asist ve son olarak Adana Demirspor maçında 1 gol kaydetti. Skor konusunda takıma sağladığı desteğinin yanında Pedrinho, MKE Ankaragücü'nün oyununa da büyük katkı verdi. Takımın derin oyun kurucu rolünde oynayan 31 yaşındaki oyuncu 2. bölgeden 3. bölgeye geçişlerde bağlantıyı kuran isim oldu.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da akıl almaz olay! 375 bin lira verdi, hem bacağından hem parasından oldu

Ankara'da akıl almaz olay! 375 bin lira verdi, hem bacağından hem parasından oldu