BİZLERE DESTEK OLMAK İÇİN YAYINIMIZI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYİN
Bilindiği gibi 17 - 24 Mayıs tarihleri, kulüp yönetimi tarafından seçimli olağanüstü kongre tarihi olarak belirlendi. Gündem şimdi, kongre de neler olacak, kim başkan adayı olacak gibi konulara yoğunlaşmış durumda.
HABER ANKARA YOUTUBE KANALINDA ANKARAGÜCÜ GÜNDEMİ DEĞERLİNDİRİLDİ!
Haber Ankara canlı yayınında da Ankaragücü gündemi değerlendirildi. YouTube üzerindne yaptığımız canlı yayında Haber Ankara spor müdürü Orhan Sal; konukları ile Ankaragücü gündemini değerlendirdi.
Yayına İş İnsanı Ali İhsan Mutlu ve gazeteci Yaşar Önel katıldı. Yayında Ali İhsan Mutlu, Ankaragücü Kulübü için, aday olacak insanların neler yapması gerektiğini açıkladı. Kendi projelerini de anlatan Ali İhsan Mutlu, Ankaragücü'nün tek liste ve ortak akılla, kısa zamanda düzlüğe çıkabileceğini belirtti ve gerekirse kendisinin de taşın altına elini koyabileceğini belirtti.
Yayına katılan gazeteci Yaşar Önel'de, Ankaragücü yönetiminin yaptığı hataları, birer birer anlatırken, kulübün düzlüğe çıkması için, mevcut yönetimin görevden ayrılması ve Mehmet Yiğiner'in başkanlığı alması gerektiğini belirtti. Yaşar Önel, Mehmet Yiğiner'in arkasında Ankara esnafı olduğunu ve bu büyük güçle kulübü tekrar hak ettiği yere getirebileceğini örnekleriyle anlattı.