ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nden karaborsa bilet açıklaması! Yasal mercilere başvuru başlatılacaktır

Ankaragücü'nden karaborsa bilet açıklaması! Yasal mercilere başvuru başlatılacaktır

MKE Ankaragücü tarafından bugün yapılan son açıklamalarda Galatasaray maçı öncesinde gündeme gelen karaborsa biletler hakkında kişiler için yasal sürecin başlatılacağı öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankaragücü'nden karaborsa bilet açıklaması! Yasal mercilere başvuru başlatılacaktır

Bu hafta Pazar günü oynanacak olan MKE Ankaragücü ve Galatasaray maçı hakkında bugün Ankaragücü'nden önemli bir açıklama geldi. Maç öncesinde karaborsada satışa sunulan biletler hakkında yasal işlemlerin yapılacağını ifade eden Ankaragücü, sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme mesajı gönderdi.

MKE ANKARAGÜCÜ'NDEN KARABORSA AÇIKLAMASI GELDİ!

Konu ile ilgili MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi;

"Bilgilendirme;

Kulübümüz tarafından, 18 Şubat Pazar günü oynanacak olan Galatasaray karşılaşması öncesi satışa sunulan biletleri "karaborsa" yöntemiyle satmaya çalışan kişiler hakkında, yasal mercilere başvuru başlatılacaktır.

"Spor kulüpleri ve yetkilendirilmiş kurumlar haricinde bilet satışı yapanlar, altı aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar para karşılığı hesaplanarak adli para cezası ile cezalandırılır. Bileti değerinin üzerinde satanlar ise; bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz elli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar."

Konuyla ilgili şikayet ve ihbarlarınızı kulübümüzün mail adresine iletebilirsiniz."

Yapılan bu açıklamalara göre kişilerin de verilen bağlantı üzerinden kişiler hakkında şikayetlerde bulunabileceklerinden bahsedildi. Bu süreçte kişilere hapis ya da idari para cezasının verilebileceğinden bahsedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Genel Başkanı Özel, Ankara Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı!

CHP Genel Başkanı Özel, Ankara Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı!