ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nden MKE Genel Müdürü Keleş'e ziyaret

Ankaragücü'nden MKE Genel Müdürü Keleş'e ziyaret

MKE Ankaragücü kulübü Başkan İsmail Mert Fırat ve beraberindeki heyet ile Makine ve Kimya Endüstrisi A. Ş Genel Müdürü İlhami Keleş'i ziyaret etti.
Ankaragücü'nden MKE Genel Müdürü Keleş'e ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti'nden bile daha eski bir tarihe sahip olan ve 1910 yılında İmalat-ı Harbiye çalışanları tarafından kurulan daha sonra ismi Makine ve Kimya Endüstirisi olan ve isminde de MKE bulunan başkentin sarı - lacivertli kulübü MKE Ankaragücü önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, Ankara'da bulunan Makine ve Kimya Endüstirisi'ni ziyaret etti. Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Genel Sayman Mehmet Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Aydın, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile Sportif Direktör Yılmaz Bal, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Genel Müdürü İlhami Keleş'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki performansı ile geleceğe dair planları ele alındı.

Ziyaretin ardından Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Genel Müdürü İlhami Keleş'e isminin yazılı olduğu sarı - lacivertli MKE Ankaragücü formasını hediye etti.

MKE Ankaragücü heyetinin Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Genel Müdürü İlhami Keleş'e yapmış olduğu ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB ücretsiz e-ticaret eğitimlerine devam ediyor

ABB ücretsiz e-ticaret eğitimlerine devam ediyor