ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'ne Afrika Kupası'ndan müjdeli haber! Ali Sowe eve dönüyor

Ankaragücü'ne Afrika Kupası'ndan müjdeli haber! Ali Sowe eve dönüyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü forması giyen ve Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Ali Sowe, Gambiya'nın turnuvadan elemesi ile Ankaragücü'ne dönüyor.
Ankaragücü'ne Afrika Kupası'ndan müjdeli haber! Ali Sowe eve dönüyor

Fildişi sahiplerinin ev sahipliğinde 13 Ocak'ta başlayan Afrika Uluslar Kupası heyecanı tam gaz devam ediyor. Süper Lig'den birçok oyunucunun forma giydiği turnuvada MKE Ankaragücü forması giyen Gambiyalı forvet Ali Sowe ve Yeşil Burun Adaları forması giyen kanat oyuncusu Garry Rodrigues kupada ter döküyor.  

Ali Sowe'un formasını giydiği Gambiya kupada iyi bir performans sergileyemedi. C Grubu'nda mücadele eden Gambiya, Senegal, Gine ve Kamerun ile mücadele etti. Gambiya oynadığı üç maçıda kaybederek son 16 turuna kalamadı ve kupaya veda etti. Bu sonuçla başkent ekibi MKE Ankaragücü'nün golcü oyuncusu Ali Sowe Ankara'ya dönüyor. Ali Sowe'nin Trendyol SÜper Lig'in 23. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçında sahada olması ve sarı - lacivertli formayı terletmesi bekleniyor. Ankara temsilcisinin Yeşil Burun Adalı milli oyuncusu Garry Rodrigues ise turnuvada yola devam ediyor.

GAMBİYA'NIN AFRİKA ULUSLAR KUPASI PERFORMANSI

Afrika Uluslar Kupası C Grubu’nda mücadele eden Gambiya ilk maçında Senegal ile karşı karşıya geldi 3-0 mağlup oldu. İkinci maçta Gine ile karşılaşan o maçıda 1-0 kaybetti. Son maça umudnu taşıyan Gambiya, Kamerun ile karşılaştı. Heyecan düzeyi yüksek karşılaşmada Gambiya 3-2 mağlup oldu. 3 maçı da kaybeden Gambiya, grubunu puansız tamamladı ve Afrika Uluslar Kupası'na veda etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu!

Son dakika! İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu!