ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'ne son saniyede Hakan Yapar hayat verdi

Ankaragücü'ne son saniyede Hakan Yapar hayat verdi

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 27. haftasında MKE Ankaragücü İkon Menkul konuk olduğu Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler'i som saniyede Hakan Yapar'ın attığı üçlük ile 76-75 mağlup etti.
Ankaragücü'ne son saniyede Hakan Yapar hayat verdi

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 27. heyecanı nefesleri kesen bir karşılaşmaya sahne oldu. İki başkent ekibi Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile MKE Ankaragücü İkon Menkul karşı karşıya geldi. Gölbaşı Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertliler son saniyede Hakan Yapar'ın attığı 3'lük basket ile 76-75 kazanmayı başardı.

HEYECAN FIRTINASINDA MKE ANKARAGÜCÜ SON ANDA GÜLDÜ

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler'in ev sahipliği yaptığı mücadeleye MKE Ankaragücü İkon Menkul etkili başladı. Ankara ekibi ilk periyodu rakibinin 3 sayı önünde 18-15 önünde kapattı. Basketbolseverler ikinci periyotta ise mücadelede bambaşka bir periyot izledi. Hücum performanslarının ön plana çıktığı periyotta Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler, sarı - lacivertli ekibe 76-75 üstünlük kurmayı bildi ve mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip 43-40'lık skorla önde tamamladı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan MKE Ankaragücü İkon Menkul, rakibine 5 sayılık üstünlük kurarak periyodu 18-13 önde tamamladı ve final periyoduna 58-56 önde girdi.

Dördüncü periyotta tıpkı maçın genelindeki gibi büyük heyecana sahne oldu. MKE Ankaragücü İkon Menkul son saniyelerine 75-73 geride girdiği mücadeleyi son saniyede Hakan Yapar'ın attığı 3'lük ile 76-75 kazanmayı bildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan terör örgütlerine yönelik soruşturma! 47 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan terör örgütlerine yönelik soruşturma! 47 gözaltı kararı