Ankaragücü’nün 1. etap kampı 23 Temmuz’da bitiyor! 2. etap Bolu’da gerçekleşecek

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yer alacak olan MKE Ankaragücü, 2025-2026 sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetimindeki antrenmanlar Beştepe Tesisleri’nde gerçekleşiyor.

Ankaragücü’nün 1. etap kampı 23 Temmuz’da bitiyor! 2. etap Bolu’da gerçekleşecek

Hazırlık dönemine 1 Temmuz’da genç oyuncularla başlayan Mustafa Kaplan’ın öğrencileri, daha sonra antrenmanları tecrübeli oyuncuların katılımı ile sürdürmüşlerdi.

Ankaragücü’nün hazırlık sürecinin ilk etabı Ankara’da gerçekleşecek ve 23 Temmuz’a kadar Beştepe’de çalışacak. Başkent temsilcisi, 25 Temmuz’da Bolu kampına geçecek. Burada 5 ila 6 hazırlık karşılaşması oynamayı planlayan sarı-lacivertliler, sezon öncesi en ciddi provasını ise 2 Ağustos’ta TSYD Ankara Kupası kapsamında Gençlerbirliği karşısında yapacak.

Ankaragücü’nde Özgür Çelik, İsmail Çokçalış, Hali İbrahim Pehlivan, Mesut Emre Kesik, Enes Tepecik, Mervan Yusuf Yiğit gibi tecrübeli isimler çalışmalara başlamıştı. Osman Çelik, Mahmut Tekdemir, Diogo Özçakmak ve Ertaç Özgür’ün de önümüzdeki haftadan itibaren lig hazırlıklarına başlamaları bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER