ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı

Ankaragücü'nün deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı

Trendyol Süper Lig'de son haftalara doğru yaklaşılırken, takımlar için maçlardan alınacak her puan daha fazla önem taşımaya başladı. Bu kapsamda ligde yukarı sıralara doğru çıkmayı hedefleyen Ankaragücü, son haftalarda iyi bir performans sergileyen Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü'nün deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı

Geçtiğimiz haftayı stadından dolayı yaşanan polemiklerin gölgesinde geçiren Ankaragücü, evinde karşılaştığı Galatasaray'a 3-0 yenilmiş ve üst üste 2. mağlubiyetini alarak 13. sıraya gerilemişti. Düşme hattından uzaklaşmak isterken daha da yaklaşan başkent ekibi kötü günleri geride bırakmak ve yeniden yukarı sıralara çıkmak için Kayseri deplasmanına gidecek.

ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF 3 PUAN

Takımın başına Burak Yılmaz'ı getiren Kayserispor son 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet almıştı. Son maçında Başakşehir'i 3-2 yenen ve son anlarda bir penaltı kurtaran Kayserispor ise moralli bir şekilde çıkacağı maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. 

İki takımında mutlak 3 puan hedefi ile çıkacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.  Ankaragücü bir paylaşım yaparak taraftarının deplasman kısmında takımı destekleyecekleri maçın biletlerinin satışa sunulduğunu kendi taraftarları için duyurdu. 

Sarı-lacivertlilerin yaptığı paylaşımda misafir tribününün bilet fiyatlarının 49 TL olduğu ifade edildi. Öte yandan Kayserispor'da bir paylaşım yaparak taraftarlarını mücadelede kendilerini desteklemeye davet etti.

MÜCADELENİN BAŞLAMA SAATİ 13:30

Başkent ekibinin yeniden başlayan iyi performans serisinin ilk maçı olmasını istediği mücadele 24 Şubat Cumartesi günü oynanacak. Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun öğrencilerinin 3 puandan başka bir sonuç düşünmediği maçın başlama saati ise 13:30 olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursluluk sınavı ne zaman, hangi tarihte yapılacak, başvurular bitti mi, ne zaman sona erecek?

Bursluluk sınavı ne zaman, hangi tarihte yapılacak, başvurular bitti mi, ne zaman sona erecek?