ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün devre arası nokta transferi! Christian Bassogog

Ankaragücü'nün devre arası nokta transferi! Christian Bassogog

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü devre arasında yaptığı transferler arasında Christian Bassogog performansı ile öne çıkıyor. Kamerunlu oyuncu ligde oynadığı 3 maçta 2 gol kaydetti.
Ankaragücü'nün devre arası nokta transferi! Christian Bassogog

Ara transfer döneminde kadrosunu 6 oyuncu ile güçlendiren MKE Ankaragücü'nde yeni transferlerden Christian Bassogog performansı ile öne çıkıyor. Kamerunlu oyuncu Trendyol Süper Lig'de 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere 4 kez sarı-lacivertli formayı sırtına geçirdi.

BASSOGOG 74 DAKİKADA BİR SKORA ETKİ ETTİ

Bu müsabakalarda Trendyol Süper Lig'de 147 dakika sahada kalan Bassogog 2 kez fileleri havalandırırken takımına 74 dakikada bir gol katkısı sağladı. Gollerini üst üste atan Bassogog ilk golünü Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor ile oynanan mücadele atarken ikinci golünü 28. haftada İstanbulspor ağlarına gönderdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe ile oynanan çeyrek final mücadelesinde sonradan oyuna giren Bassogog 14 dakika sahada kaldı fakat gol ve asist katkısı sağlayamadı.

BASSOGOG DIŞINDA SKORA KATKI YAPAN HENÜZ OLMADI

Başkent ekibi Bassogog dışında ara transfer döneminde kadrosuna kattığı oyunculardan henüz gol ve asist katkısı alamadı. Riccardo Saponara, Trendyol Süper Lig'de 3 karşılaşmada forma giyerken 122 dakika sahada kaldı. İtalyan oyuncu Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşmada oynadı ve 141 dakika Ankaragücü formasını giydi. Saponara bu karşılaşmalarda herhangi bir gol ve asist katkısı veremedi.

Sarı - lacivertlilerin diğer transferleri Alexis Flips 2, Kazımcan Karataş 4 mücadele forma giyerken onlarda gol ve asist katkısı sağlayamadı.

MKE Ankaragücü'nün kadrosuna kattığı kaleci Ertaç Özbir ise 2 maçta forma giydi. Ertaç 1 maçta kalesini gole kapatırken 1 gol yedi. Son gün transfer edilen sol bek Abdurrahim Dursun ise hiç süre bulamadı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!