ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün galibiyet hasreti 6 maça yükseldi

Ankaragücü'nün galibiyet hasreti 6 maça yükseldi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü'nün galibiyet özlemi 6 maça yükseldi.
Ankaragücü'nün galibiyet hasreti 6 maça yükseldi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Ankara ekibinin mutlak galibiyet ve 3 puan parolası ile çıktığı mücadeleden 1 puan ile ayrılması büyük üzüntü yaratırken sarı - lacivertlilerin galibiyet özlemi de 6 maça çıktı.

MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lig'de son galibiyetini 22. haftada Eryaman Stadyumu'nda oynanan Vavacars Fatih Karagümrük maçında aldı. Başkent temsilcisi bu karşılaşmanın ardından Fenerbahçe, Konyaspor, Galatasaray ve Kayserispor'a mağlup olurken EMS Yapı Sivasspor ve bugün karşı karşıya geldiği İstanbulspor ile berabere kaldı. 

MKE ANKARAGÜCÜ İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

6 maçtır galibiyete hasret olan ve bu periyotta yalnızca 2 puan toplayan MKE Ankaragücü'nün bir maçı eksik olan düşme hattı ile arasında 2 puan fark kaldı. Sarı - lacivertli takımın Süper Lig'de kalan 10 maçının her biri final önemi taşıyor.

İstanbulspor maçının ardından konuşan Emre Belözoğlu, kümede kalmak için mücadele edeceklerini ifade ederek, Süper Lig'de baika hefelerinin olmadığını ve bunun dışında hedef düşünen varsa da katılmadığını ifade etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş Gimat esnafıyla buluştu! Rekor kırarak geliyoruz

ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş Gimat esnafıyla buluştu! Rekor kırarak geliyoruz