ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün konuğu Kasımpaşa

Ankaragücü'nün konuğu Kasımpaşa

Trendyol Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile Kasımpaşa bugün karşı karşıya gelecek.
Ankaragücü'nün konuğu Kasımpaşa

Trendyol Süper Lig'de 20. hafta mücadeleleri bugün oynanacak 5 maç ile başlayacak. Başkent ekibi MKE Ankaragücü deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. 

Başkent ekibi MKE Ankaragücü'nün evinde  Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçta hakem Ömer Faruk Turtay düdük çalacak. Turtay'ın yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak.

MKE Ankaragücü Süper Lig'de oynadığı 19 maçta 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda 21 puan topladı ve 13. sırada bulunuyor.

TOLGA CİĞERCİ DÖNERKEN ANKARA EKİBİN 3 EKSİK BULUNUYOR

Haftalardır bel sakatlığı ile boğuşan ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalan takımın önemli oyuncularından Tolga Ciğerci, sakatlığını atlatarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Tolga Ciğerci, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun şans vermesi durumunda Kasımpaşa karşısında ilk 11'de ya da sonradan oyuna girerek sahada olabilecek. Fakat sakatlığı devam eden Alper Uludağ ile Afrika Uluslar Kupasında bulunan Ali Sowe ve Garry Rodrigues karşılaşmada forma giyemeyecek. 

MKE Ankaragücü bu maçı kazanarak 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da nöbetçi noterler belli oldu! 13 - 14 Ocak Ankara nöbetçi noter sorgulama

Ankara'da nöbetçi noterler belli oldu! 13 - 14 Ocak Ankara nöbetçi noter sorgulama