ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün Konyaspor deplasmanı için ek kontenjan talebi reddedildi

Ankaragücü'nün Konyaspor deplasmanı için ek kontenjan talebi reddedildi

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü, misafir tribünü için ek kontenjan talebinde bulundu. Ankara ekibinin talebi güvenlik tedbirleri nedeniyle reddedildi.
Ankaragücü'nün Konyaspor deplasmanı için ek kontenjan talebi reddedildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu maçlarının bitişi ile gözler yeniden Süper Lig'e çevirildi. Trendyol Süper Lig'de 25. hafta 10 Şubat Cumartesi (Yarın) 2 maç ile başlayacak. Başkent ekibi MKE Ankaragücü deplasmanda Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

MKE Ankaragücü'nün Tümosan Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma 11 Şubat Pazar saat 16.00'da başlayacak. Konya Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadelede 2100 sarı - laicvertli taraftar misafir trübününde yer alacak.

KONYASPOR MAÇININ BİLETLERİ ÇIKTIĞI GÜN TÜKENDİ

MKE Ankaragücü - Tümosan Konyaspor karşılaşmasının biletleri 7 Şubat Çarşamba günü passo lig üzerinden satışa sunuldu. Takımlarına tutku ile bağlı olan MKE Ankaragücü taraftarı karşılaşmanın biletlerini çıktığı gün tüketti ve misafir tribününde bilet kalmadı.

TARAFTARLARIN BİLET TALEBİNE BASIN SÖZCÜSÜ AYTEKİN'DEN YANIT

Sosyal medyada MKE Ankaragücü taraftarları Tümosan Konyaspor ile deplasmanda oynanacak mücadele için ek kontenjan talebinde bulundu. Sarı - lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hüseyin Aytekin konu ile ilgili bir taraftara yanıt verdi.

Aytekin, MKE Ankaragücü'nün karşılaşma için ek kontenjan için talebinde bulunduğunu fakat il güvenlik kurulu tarafından, güvenlik tedbirleri 2 bin 100 kişiye göre planlandığı için onaylanmadığını ifade etti. Basın Sözcüsü Aytekin,  onay alınsaydı da sadece %5 ( 105 adet koltuk) bir artış olabileceğini aktardı

Sözlerine kulübün deplasman tribün biletilerinin tamamını tüketilen her müsabakada , istisnasız % 5 artış için talepte bulunuklarını belirterek son verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor!

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor!