ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün rakibi lig lideri Fenerbahçe

Ankaragücü'nün rakibi lig lideri Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.
Ankaragücü'nün rakibi lig lideri Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta bugün oynanacak 2 maç ile başlayacak. Günün ilk maçında saat 16.00'da Alanyaspor ile Pendikspor ikinci maçında ise saat 19.00'da Adana Demirspor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek.

28 Ocak Pazar (Yarın) ise 4 maç oynanancak. Ankara ekibi MKE Ankaragücü deplasmanda Süper Lig'in lideri ve güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Başkent ekibinin Fenerbahçe ile oynayacağı maç Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.

Karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcı hakemliğini Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Emre Kargın olacak.

ANKARAGÜCÜ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü teknik direktör Emre Belözoğlu ile ligde oynadığı son 10 maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu. Başkentin sarı - lacivertli takımı yükselişini devam ettirmek ve İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek istiyor.

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN MUHTEMEL 11'İ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe karşısında şöyle bir 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:

Bahadır, Kitsou, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Ali Kaan, Tolga, Pedrinho, Morutan, Cephas, Ali Sowe.

MİSAFİR TRİBÜNÜ BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

MKE Ankaragücü'nün Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın misafir tribünü Passo Lig üzerinden satışa sunuldu. Fenerbahçe misafir tribünü bilet fiyatını 910 lira olarak belirledi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yarıyıl tatili heyecanı Sincan'da yaşanıyor!

Yarıyıl tatili heyecanı Sincan'da yaşanıyor!