ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün Süper Lig'de 4 haftalık programı belli oldu

Ankaragücü'nün Süper Lig'de 4 haftalık programı belli oldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün 27, 28, 29 ve 30'uncu haftadaki Süper Lig programı belli oldu.
Ankaragücü'nün Süper Lig'de 4 haftalık programı belli oldu

Trendyol Süper Ligi'nde 27, 28, 29 ve 30'uncu haftanın programı belli oldu. Ankara ekibi MKE Ankaragücü 2 maçı evinde 2 maçı deplasmanda oynayacak. Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 18 Şubat Pazar saat 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadelenin ardından başkentin sarı - lacivertli takımının oynayacağı lig maçları tarhileri ve saatleri belli değildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı açıklama ile Trendyol Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30'uncu haftanın programını açıkladı.

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN 4 HAFTALIK FİKSTÜRÜ

Başkent ekibi MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kayseri deplasmanında olacak. Sarı-lacivertlilerin Mondihome Kayserispor ile oynayacağı mücadele de 24 Şubat Cumartesi saat 14.00'te başlayacak.

MKE Ankaragücü 28. haftada evine dönecek ve Eryaman Stadyumu'nda İstanbulspor'u konuk edecek. MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında oynanacak mücadele 2 Mart Cumartesi saat 13.30'da başlayacak.

29. haftada Ankara dışında olacak MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor'un konuğu olacak. Yılport Samsunspor ile MKE Ankaragücü arasındaki mücadele 10 Mart Pazar saat 16.00'da başlayacak.

TFF tarafından açıklanan fikstürün son karşılaşması olan MKE Ankaragücü - Başakşehir maçı Eryaman Stadyumu'nda 16 Mart Cumartesi saat 16.00'da başlayacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler fotoğraf sergisi açıldı!

Ankara'da Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler fotoğraf sergisi açıldı!