ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün yeni sportif direktörü Yılmaz Bal oldu

Ankaragücü'nün yeni sportif direktörü Yılmaz Bal oldu

MKE Ankaragücü'nün futbol şubesinde çalışmalar devam ederken başkent ekibinin yeni sportif direktörü Yılmaz Bal oldu.
Ankaragücü'nün yeni sportif direktörü Yılmaz Bal oldu

Türkiye'de transfer dönemi 11 Ocak Perşembe (Dün) itibariyle başladı. Transfer çalışmalarını sürdüren MKE Ankaragücü ilk transferini sahada içine değil idari tarafa gerçekleştirdi. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı sarı - lacivertli ekibin sportif direktörü Yılmaz Bal oldu. MKE Ankaragücü'nün sportif direktörü Yılmaz Bal yarından itibaren kolları sıvayarak çalışmalara başlayacak.

YILMAZ TRANSFER ÇALIŞMALARINA HEMEN BAŞLAYACAK

Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda ve transfer çalışmalarına başlayacak Yılmaz Bal, transfer yasağı tehlikesinin ortadan kalması ile eksik bölgelere gerekli takviyelerin yapılması için yurt içinden ve dışından birçok oyuncu ile görüşüp onay verilen oyuncuları sarı - lacivertli formaya bağlamaya çalışacak.

DAHA ÖNCE RİZESPOR'DA OKAN BURUK İLE ÇALIŞMIŞTI

MKE Ankaragücü'nün yeni sportif direktörü Yılmaz daha önce Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da bu görevi yürütmüştü. O dönemin başkanı Hasan Kartal ve dönemin teknik direktörü Okan Buruk ile verimli ve iyi çalışmalar yürüten Yılmaz Bal sadece getirdiği oyuncular ile değil satılan oyuncuların transfer sürecinde de büyük katkılar sağlamıştı. Çaykur Rizespor'un ardından Manisa FK'de sportif direktör olarak çalışan Bal, 2021'den beri herhangi bir görevde bulunmuyordu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki o belediye konut fırsatını duyurdu! 845 bin liradan konut almak için 25 bin TL yeterli

Ankara'daki o belediye konut fırsatını duyurdu! 845 bin liradan konut almak için 25 bin TL yeterli