ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nün yeni transferi Bassogog'un lisansı çıkarıldı!

Ankaragücü'nün yeni transferi Bassogog'un lisansı çıkarıldı!

Ara transfer döneminde kadrosunu önemli isimler ile güçlendiren Ankaragücü transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Christian Bassogog'un lisansını çıkardı. Oyuncu 1.5 yıllığına başkent ekibine katılmıştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü'nün yeni transferi Bassogog'un lisansı çıkarıldı!

Trendyol 1. Lig'de yoluna emin adımlar ile giden ve hafta sonu Galatasaray ile oynayacağı maça odaklanan Ankaragücü'nden taraftarlarını sevindiren bir haber daha geldi. Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala Ankaragücü Çin'in Shanghai Shenhua takımından Christian Bassogog'u kadrosuna kattığını açıklamıştı.

BASSOGOG'UN LİSANSI ÇIKTI

28 Yaşında Kamerun Milli Takımı forması da giyen Bassogog'un transferi taraftarlar arasında da memnuniyetle karşılanmış, oyuncu Ankara'ya gelerek kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atmıştı. Yapılan transferin ardından ise gözler oyuncunun sahaya çıkması için yapılması gereken lisans işlerine çevrilmişti. Teknik Direktör Emre Belözoğlu ve taraftarların beklediği haber sonunda geldi.

Kulübün gerekli işlemleri tamamladığı ve TFF'den Christian Bassogog'un lisansını çıkardığı açıklandı. Yaşanılan gelişmenin ardından Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun şans vermesi durumunda Christian Bassogog'un sahaya çıkması bekleniyor.

KRİTİK MAÇLAR YAKLAŞIYOR

MKE Ankaragücü yakın zamanda çok önemli maçlara çıkacak. Başkent ekibi ligde üst sıralara tırmanma mücadelesi kapsamında lider durumunda bulunan Galatasaray ile ve Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ara transfer döneminde transfer yasağının kalkmasının ardından peş peşe transferler yapan Ankaragücü'nde maçlardan alınacak sonuçlar ve yeni transferlerin takıma yapacakları katkıların ne kadar olacağı şimdiden merak konusu oldu.

MKE Ankaragücü 25 haftası geride kalan ligde 29 puanla 11. sırada yer alıyor. Başkent ekibi ligi en iyi yerde bitirebilmeyi ve kupada kazanan takım olmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM açıkladı! Ankara'da hava durumu belli oldu

MGM açıkladı! Ankara'da hava durumu belli oldu