ANASAYFA Ankaragücü Ankragücü'nün konuğu Sivasspor hızlı tren ile geliyor

Ankragücü'nün konuğu Sivasspor hızlı tren ile geliyor

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü evinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele için Sivasspor Ankara'ya hızlı tren ile gelecek.
Ankragücü'nün konuğu Sivasspor hızlı tren ile geliyor

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü ile EMS Yapı Sivasspor karşı karşı gelecek. MKE Ankaragücü'nün ev sahipliği yapacağı karşılaşma 2 Şubat Cuma saat 17.00'de başlayacak. 

Geride kalan 23. haftada ise MKE Ankaragücü deplamanda Fenerbahçe ile EMS Yapı Sivasspor evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Her iki takımda bir günlük iznin ardından 30 Ocak Salı (Yarın) antrenmanlara başlayacak. 

SİVASSPOR ANKARA'YA HIZLI TREN İLE GELİYOR

30 Ocak Salı gününden 1 Şubat Perşembe gününe kadar MKE Ankaragücü karşılaşması hazırlıklarını sürdürecek Sivasspor, maçın oynanacağı başkent Ankara'ya 26 Nisan 2023'te hizmete açılan Ankara - Sivas yüksek hızlı tren hattı üzerinden gelecek. 

MKE ANKARAGÜCÜ'NDE 3 SİVASSPOR'DA 7 EKSİK VAR

MKE Ankaragücü ile Sivasspor'un karşı karşıya geleceği karşılaşma öncesi her iki takımdaki eksikler dikkat çekiyor. Ev sahibi ekip Ankaragücü'nde ameliyat olan ve tedavisi devam eden Alper Uludağ kesin olarak forma giyemecek. Hafif sakatlığı olan Efkan Bekiroğlu ise son Fenerbahçe maçında kadroya alınmadı. Efkan'ın Sivasspor karşısında forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nda bulunan Garry Rodrigues'de Sivasspor karşısında oynayamayacak.

Konuk ekip Sivasspor da ise Beşiktaş maçında kırmızı kart gören teknik direktör Bülent Uygun, yine Beşiktaş karşısında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Uğur Çiftçi, Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Ahmed Musa ile sakatlıkları bulunan Charilaos Charisis, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Fode Koita, MKE Ankaragücü karşısında sahada olamayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, bakanlar kurulu hangi konuları görüşecek?

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, bakanlar kurulu hangi konuları görüşecek?