ANASAYFA Ankaragücü Bahadır Güngördü performansı ile göz dolduruyor! Süper Lig'in 26. haftasına damga vurdu

Bahadır Güngördü performansı ile göz dolduruyor! Süper Lig'in 26. haftasına damga vurdu

MKE Ankaragücü'nün başarılı kalecisi Bahadır Han Güngördü performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk ettiği mücadele de yaptığı 8 kurtarış ile kalesinde devleşirken aynı zamanda Süper Lig'de haftanın en çok kurtarışa imza atan ismi oldu.
Bahadır Güngördü performansı ile göz dolduruyor! Süper Lig'in 26. haftasına damga vurdu

MKE Ankaragücü'nde Bahadır Güngördü gösterdiği performans ile dikkatleri çekiyor. Sarı - lacivertli takımın Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ı konuk ettiği mücadele de Bahadır Han Güngördü önemli bir performans ortaya koydu. MKE Ankaragücü güçlü rakibi Galatasaray'a ilk yarı da yediği gollerle 3-0 mağlup oldu. Başarılı eldiven Bahadır kalesinde 3 gol görsede yaptığı kurtarışlarla skorun açılmasına izin vermedi.

BAHADIR 8 KURTARIŞ İLE SÜPER LİG'İN ZİRVESİNDE

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 10 maç oynandı ve ortaya birbirinden güzel goller ile kurtarışlar çıktı. Önemli kaleci performanslarının ortaya çıktığı haftada MKE Ankaragücü'nün 28 yaşındaki eldiveni Bahadır Han Güngördü takımının Galatasaray ile oynadığı mücadele de yaptığı 8 kurtarış ile mağlubiyete engel olamasa da farkın açılmasını engelledi. Yaptığı 8 kurtarış ile önemli bir performansa imza atan Bahadır Güngördü, bu kurtarışların 7'sini ceza sahası içinden 1'ini dışından yaptı.

BAHADIR'I BİLAL VE HELTON LEİTE TAKİP ETTİ

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasından en çok kurtarış yapan Bahadır Han Güngördü'yü 6'şar kurtarışla 1'i penaltıdan olmak üzere Mondihome Kayserispor'un file bekçisi Bilal Bayazit ve Antalyaspor'un kalecisi Helton Leite takip etti.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şubat 2024 SED yardımı hesaplara yatırıldı mı?

Şubat 2024 SED yardımı hesaplara yatırıldı mı?