ANASAYFA Ankaragücü Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının yabancı VAR hakemi açıklandı

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının yabancı VAR hakemi açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 33. haftası İstanbul'da oynanacak maç ile başlayacak. Son haftalarda uygulanan yabancı hakem kararı bu maçta da geçerli olacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beşiktaş -  MKE Ankaragücü maçının yabancı VAR hakemi açıklandı

Son dönemde peş peşe gelen hakem hatası iddialarının ardından TFF yönetimi geçtiğimiz haftadan itibaren geçerli olan bir karar almıştı. Söz konusu kararda ligin kalan haftalarında yabancı VAR hakemi atanacağı ifade edilmişti.

SEZONUN AÇILIŞ MAÇINA HOLLANDALI VAR HAKEMİ

Bu kapsamda ligin açılış maçı olan Beşiktaş  - MKE Ankaragücü maçında görev alacak yabancı VAR hakeminin kim olacağı belli oldu. Yapılan açıklamaya göre Hollanda Futbol Federasyonundan Dennis Johan Higler maçta VAR hakemi olarak görev yapacak. 38 yaşındaki FIFA hakemi Higler Yunanistan, Suudi Arabistan ve İsviçre liglerinde de görev aldı. Mücadelenin başlamasına saatler kala taraftarlar takımların nasıl bir oyun ortaya koyacağını beklemeye başladı.

Mücadelenin orta hakemi ise Bahattin Şimşek oldu. Ligin bitmesine bir kaç hafta kala takımların oynadıkları maçların heyecanı arttı. Aşağı sıralardan bir daha gelmemek üzere uzaklaşmak isteyen Ankaragücü deplasmanda Avrupa bileti almaya çalışan Beşiktaş ile karşılaşacak.

SEZONUN BİTMESİNE AZ KALDI

İki takımda zor bir sezon geçirirken mücadeleden galip ayrılanın ligde bulunduğu konumda avantaj sağlayacağı biliniyor. Beşiktaş ligde 48 puanla 4. sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü ise 37 puanla 13. sırada kendisine yer buldu. Sezon 38. hafta maçlarının ardından sona erecek. Bu kapsamda her maçın önemi kat be kat fazla olarak görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramankazan Belediyesinin ne kadar borcu olduğu açıklandı

Kahramankazan Belediyesinin ne kadar borcu olduğu açıklandı