ANASAYFA Ankaragücü Emre Belözoğlu değerlendirdi! Bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum

Emre Belözoğlu değerlendirdi! Bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü ile Samsunspor arasında gerçekleşen karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
Emre Belözoğlu değerlendirdi! Bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum

Bugün MKE Ankaragücü ile Samsunspor arasında gerçekleştirilen mücadelenin ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig’de kalacaklarını düşündüğü konusunda açıklamalarda bulunduç

Gerçekleştirilen bu maçta Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü, deplasmanda Samsunspor’a 2-1 mağlup oldu. Tamamlanan maç sonrasında Teknik Direktör Emre Belözoğlu basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonucundan Belözoğlu yenildikleri için çok mutsuz olduğunu ifade etti.

“TARAFTARIMIZDAN TÜM SAMİMİYETİMLE ÖZÜR DİLİYORUM!”

Mağlubiyet aldıklarını ve bu durumun da oldukça üzücü olduğunu ifade eden Emre Belözoğlu, “Bugün maçı isteyen bir Samsunspor vardı. Bu konumuz bu haldeyken bu performansı açıkçası beklemiyordum. Ama yine de ligin bitimine çok var. Alınabilecek 27 puan var. Herkesin puanı birbirine yakın. Buradan çok fazla şekilde üzgün ayrıldığımı söyleyebilirim. Ama her maçı da kazanabilecek, bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ne olursa olsun önümüzde 9 tane maç var. Her puanın, her zerresine talip bir şekilde yolumuza devam etmek ve bugünkü performansı unutturmak adına mücadele etmemiz lazım. Bugünkü performans adına bütün camiadan, taraftarımızdan tüm samimiyetimle özür diliyorum. Samsunspor'u da tebrik ederim” şeklinde açıklamalara yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar artık sırada beklemeyecek! Bu tarifi gördükten sonra kendi Ramazan pidenizi kendiniz yapacaksınız

Ankaralılar artık sırada beklemeyecek! Bu tarifi gördükten sonra kendi Ramazan pidenizi kendiniz yapacaksınız