ANASAYFA Ankaragücü Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'nün Süper Lig'de bileği bükülmüyor

Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'nün Süper Lig'de bileği bükülmüyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü yükselen performansını devam ettiriyor. Ankara ekibi Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu.
Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'nün Süper Lig'de bileği bükülmüyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü yükselen grafiğini devam ettiriyor. Ankara ekibi son olarak Süper Lig'in 22. haftasında evinde Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi.  Sarı lacivertliler rakibini 24. dakikada Ali Kaan Güneren ile 61. dakikada Federico Macheda'nın attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve puanını 28'e yükselterek 9. sıraya yükseldi.

ANKARAGÜCÜ SON 10 LİG MAÇINDA 1 KEZ MAĞLUP ETTİ

Emre Belözoğlu'nun takımın başına gelmesi ile yükselen bir grafik ortaya koayan başkent ekibi bu galibiyet ile yenilmemezlik serisini 4 maça çıkardı. Ayrıca Belözoğlu yöneyimindeki MKE Ankaragücü son 10 Süper Lig maçında yalnızca 1 mağlubiyet aldı. Ankaragücü'nün aldığı tek mağlubiyet Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor'u konuk ettiği ve sahadan 1-0'lık sonuçla ayrıldığı maç oldu. 

SON BÖLÜMDEKİ GOLLER İLE ANKARAGÜCÜ 6 PUAN BIRAKTI

Başkentin sarı - lacivertli ekibi bu periyotta Gaziantep FK'yı deplasmanda, evinde Kasımpaşa ve Karagümrük'ü mağlup ederken, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Hatayspor ile vinde Alanyaspor,  Adana Demirspor ile deplasmanda berabere kaldı. MKE Ankaragücü berabere kaldığı Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Pendikspor maçlarının son bölümlerine 1-0 önde girmiş fakat beklenmeyen anlarda yediği goller ile sahadan beraberlikle ayrılarak tam 6 puan bıraktı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANGİAD ticari fayda sağlayan eğitimlerine devam ediyor

ANGİAD ticari fayda sağlayan eğitimlerine devam ediyor