ANASAYFA Ankaragücü Emre Belözoğlu maç öncesi konuştu! 27 puanın tamamına talibiz

Emre Belözoğlu maç öncesi konuştu! 27 puanın tamamına talibiz

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Trendyol Süper Lig’de karşılaşacakları RAMS Başakşehir maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
Emre Belözoğlu maç öncesi konuştu! 27 puanın tamamına talibiz

MKE Ankaragücü, cumartesi günü Eryaman Stadyumunda, Trendyol Süper Lig 30. haftasında RAMS Başakşehir ile karşılaşması öncesi maç hazırlıklarını Beştepe tesislerinde gerçekleştirdi. Yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Emre Belözoğlu, bu ligde son 9 maç kaldığını işaret ederek taraftarlardan gelen desteklerin son derece önemli olduğundan bahsetti.

TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR!

Belözoğlu, son zamanlarda bu kulübün ayakta durmasının en büyük vesilesinin taraftarı olacağına dikkati çekerek, “Bu dönemde onlara çok ihtiyacımız var. Camianın olmazsa olmazı taraftarı. Bu sene Ankaragücü açıkçası hiç yaşamadığı kadar zor bir sene yaşıyor. Biz de burada bu 9 haftada net bir şekilde oyuncu grubumla beraber elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söylemem gerekiyor. Çünkü önümüzde kazanabileceğimiz 27 puan var, 2 tane de Türkiye Kupası maçı var. Burada da finale kalıp kulübümüzü mirasını temsil etme şansımız hala devam ediyor" ifadelerini kullandı.

27 PUANIN TAMAMINA TALİBİZ!

Önlerinde sadece 9 maç kaldığını belirten Belözoğlu, “Bizim adımıza önümüzde 27 puanın olduğu ve en büyük desteği de taraftarımızın vereceği bir süreç var. Onlara inşallah 27 puanın hepsine talip olduğumuzu gösterecek oyunu, performansı, isteği sergileyeceğimize inanıyorum. Oyuncularım da bunun farkında” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

HERKES ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR!

Taraftarların da Ankaragücü'nden büyük beklentileri olduğunu belirten Belözoğlu, “Bunun oyuncu tarafı bizim işimiz. Sahanın içi bizim işimiz. Bunu da yapabileceğimizi ve bu deneyimlere sahip olduğumuzu biliyoruz. Oyuncu grubum da gerçekten istekli bunu görüyorum ve her zaman da söylüyorum. Ben bir şey gösterdiğimde ellerinden gelen her şeyi yapmaya gayret ediyorlar. Ama artık bizim de maç kazanabilecek, ‘ki çok berabere kaldığımız maçların çoğunda kazanabilecek oyunlar oynadık’. Geldiğimiz günden beri 26-27 maçta 3 ya da en fazla 4 tane maçta performans adına benim beklentimin çok uzağındaydı. Onun dışında herkes elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yapılan bu açıklamaların yanı sıra Ankaragücü için taraftarın desteğinin son derece önemli olduğu vurgulandı. Basın toplantısının ardından antrenman basına kapalı bir şekilde devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Tunç'tan Eros isimli kedinin davası hakkında açıklama!

Bakan Tunç'tan Eros isimli kedinin davası hakkında açıklama!