ANASAYFA Ankaragücü Emre Belözoğlu'ndan Ankaragücü'nden istifa etmeyeceğini duyurdu!

Emre Belözoğlu'ndan Ankaragücü'nden istifa etmeyeceğini duyurdu!

Bugün MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde Ankaragücü'nden istifa etmeyeceğini ifade etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Emre Belözoğlu'ndan Ankaragücü'nden istifa etmeyeceğini duyurdu!

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu maç sonunda yaptığı açıklamada, istifa sinyali vermişti. Bu çerçevede "Analiz yapacak bir şey yok. İlk yarıda planlara uygun davranan ikinci yarıda tamamen kontrol dışı bir durum. Başkanımızla konuşup gereğini yapacağım. Bu anlamda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu akşam kendisiyle görüşüp gerekeni yapacağım." ifadeleri ile istifanın sinyalleri olarak algılandı. 

Bu konunun gündeme gelmesinin ardından ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında istifanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusu oldu. Bugün ise son dakika MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu tarafından açıklamalara yer verildi. 

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN İSTİFA AÇIKLAMASI!

Bugün açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nden istifa konusuna ilişkin şu şekilde açıklamalara yer verildi;

"Her anlamda içinde birçok hikayesi olan zor ve farklı bir sezon geçiriyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzla ir toplantı gerçekleştirdik. Futbolcularımızla da bir araya gelip bir değerlendirme yaptık. Daha önce camiamıza verdiğimiz bir söz vardı. O sözü tutacağız..

Kulübümüzü hak ettiği yere getirecek mücadeleyi burada vermeye devam edeceğiz, Bu şehri, bu camiayı çok seviyorum. Taraftarlarımız, futbolcularımıza ve bize olan güven ve inançlarını asla yitirmesinler." 

Yapılan bu açıklama çerçevesinde istifa etmeyeceği bilgilendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği, Manisa FK karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı!

Gençlerbirliği, Manisa FK karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı!