ANASAYFA Ankaragücü Emre Belözoğlu'ndan dolandırıcılık davası ile ilgili çarpıcı açıklamalar! Süpermarket çalışanına değil banka müdürüne güvendik

Emre Belözoğlu'ndan dolandırıcılık davası ile ilgili çarpıcı açıklamalar! Süpermarket çalışanına değil banka müdürüne güvendik

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gündemi "yüksek karlı gizli fon" adıyla meşgul eden ve mağdur dolandırıcılık davası başta olmak üzere önemli konular hakkında açıklamalarda bulundu.
Emre Belözoğlu'ndan dolandırıcılık davası ile ilgili çarpıcı açıklamalar! Süpermarket çalışanına değil banka müdürüne güvendik

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, gündemi meşgul eden "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davası, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz süreci ve Arda Güler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"SÜPERMARKET ÇALIŞANINA DEĞİL BANKA MÜDÜRÜNE GÜVENDİK"

Gündemi uzun süredir meşgul eden ve mağdur olduğu "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dava ile ilgili Emre Belözoğlu, 
"Biz bir bankacılık işlemi yapacağımızı düşünerek, kuzenim vasıtasıyla bir yatırıma giriştik. Daha sonra işin ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduk. Bize bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi. Biz yine de buna güvenmedik ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttik. Daha sonra da polislerin gelmesini isteyerek hukuksal haklarımızı kullandık. Şu an bu sürecin takipçisiyiz. Ne yazık ki popülist bir şekilde, insanların acılarından, yaşamış oldukları sıkıntılarından beslenen bir güruh var. Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok." dedi. 

“TARAFTAR FENERBAHÇE'Yİ AYAKTA TUTTU”

Emre Belözoğlu, 3 Temmuz sürecinde çok zor zamanlar yaşadıklarını ancak Fenerbahçe'nin o dönemde yanında olduğu için de şeref duyduğunu aktardı.
O dönemde birçok kesimin Fenerbahçe'nin karşısında olduğunu vurgulayan Belözoğlu, "Bizim adımıza çok zorlayıcı bir süreçti. Yöneticilerimizin hapiste olduğu, kulübün başında bir Ali Koç, bir Aykut Kocaman dışında kimsenin olmadığı bir süreçti. Biz sporcular ve takım kaptanları olarak sahip çıktık. Taraftar, Fenerbahçe'yi, camiayı ayakta tutu. Bugün konuşurken bazen yaşanmışlıkları tebessümle hatırlıyoruz ama çok zordu. Türkiye'de de camiaların ve taraftarların da içindeki insanlar bu süreci unutabiliyor. Biz 3 Temmuz sürecine gerçekten o gün Fenerbahçe'nin yanında olmamız gerekiyorduk ve olduk."
3 Temmuz sürecinde Türk futboluna da zarar verildiğini dile getiren Belözoğlu, "Ülkemiz adına ve spor camiası adına yaşanabilecek en talihsiz olaylardan birisiydi. Taraftar azaldı, yatırımcılar azaldı, spora yönelik ilgi azaldı. Sadece Fenerbahçe üzerinden de değerlendirmemek lazım, büyük fotoğrafa bir karalama var. Fenerbahçe çok daha güçlü bir şekilde daha sonra yine şampiyon oldu. Hatta 3 Temmuz sürecinden sonraki sezonda da biz şampiyonluğu son maçta kaybettik." dedi.

BELÖZOĞLU, ARDA'NIN FORMA GİYMESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfere olan Arda Güler'in çok özel bir oyuncu olduğunu ve Iniesta'yı, Zidane'ı, Xavi'yi izlerken keyif alırdıklarını belirterek şimdi ise ellerinde böyle bir cevher olduğunu fakat oynaması gerektiğini ifade etti. Belözoğlu, Arda'nın talihsiz sakatlık sürecini atlattığını ve artık forma giyeceğini temennisinde bulunarak kendilerinin de sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mona Lisa tablosuna yönelik saldırıya tepkiler sürüyor!

Mona Lisa tablosuna yönelik saldırıya tepkiler sürüyor!