ANASAYFA Ankaragücü Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması! Fenerbahçe ile ikili ilişki kullanırım

Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması! Fenerbahçe ile ikili ilişki kullanırım

MKE Ankaragücü'nün evinde Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından sarı - lacivertli takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması! Fenerbahçe ile ikili ilişki kullanırım

MKE Ankaragücü ile Kasımpaşa Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Eryaman Stadyumu'nda 3 puan için karşı karşıya geldi. Ankara ekibi rakibi 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 mağlup etmeyi ve 6 maç sonra galip gelmeyi başardı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu,  karşılaşmanın ardından basın toplantısında Antalyaspor maçının ardından yaptıkları analizlerin skor olarak olmasada oyun olarak karşılık verdiğini ve bu galibiyetin değerli olduğunu ifade etti.

Sözlerine Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen askerleri anarak başlayan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. 9 Mehmetçik vatan uğruna canlarını verdi, şehit oldu. Yakınlarına sabır diliyorum. Memleketimiz çok güçlü. Vatan sağ olsun ama körpecik genç kardeşlerimizin böyle can vermeleri bizi çok üzüyor" dedi.

Maçı değerlendiren Belözoğlu, önemli bir maç olduğunu ve Antalyaspor maçından sonra yaptığımız analizler, skor olarak karşılık vermese de oyun anlamında her maçı kazandıklarını ifade ederek 5 beraberlik, 1 mağlubiyet gelince maç kazanamama baskısının oluştuğunu söyledi. Belözoğlu, Antalya maçından sonraki süreç, oyuncuların reaksiyonu bir teknik adam ve ağabeyleri olarak kendisini mutlu ettiğini ve bu maçı kazanmak kendilerinin için çok değerli olduğunu söyledi.

EMRE MOR VE MİHA ZAJC, ANKARAGÜCÜ'NÜN GÜNDEMİNDE YOK!

Transfer yasağının kalkacağının altını çizen ve yönetimin bu konuda camiaya söz verdiğini belirten Belözoğlu, Fenerbahçe forması giyen Emre Mor ve Miha Zajc gündemlerinde olmadığını fakat Fenerbahçe'den bazı oyuncularla ilgili beklentileri olduğunu onların yaptığı transferlere göre süreç ilerleyebileceğini aktardı. Niteliği yüksek transferler yapacaklarını aktaran Belözoğlu, Fenerbahçe'nin içinden kafalarında bazı isimler olduğunu ve çok geniş kadroları var olduğunu söylerek teni transferlerle İsmail hocanın ve yönetimin düşünmeyeceği isimlerin olabileceğini dile getirdi. Belözoğlu, eğer bir profil belirlerlerse ikili ilişkilerini kullanacağını ve Başakşehir'deki Deniz Türüç de listemizde olmadığını belirtti.

“ANKARAGÜCÜ TRANSFER YAPMAK İÇİN YAPMAYACAK”

Transferlerin kendi bilgisi dahilinde yapılacağını ifade Belözoğlu, transfer yapmak için yapmayacaklarını Ankaragücü'nün en yeni sevdalısı biri olarak, bu camiayı çok sevdiğini söyledi. Burada kendisini çok mutlu hissettiğini ve beklentilerin de karşılığını vermek istediğini söyledi. 

BELÖZOĞLU'NDAN CEZA AÇIKLAMASI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından aldığı para cezasının sorulması üzerine MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Diyecek pek bir şeyim olmadığını ve kimsenin futbol ailesinde art niyetli olmadığını ifade etti. Hakemlerin, Rizespor maçından sonra yaşamış olduğu olayı kimse tasvip etmediğini belirten Belözoğlu, Başkan Faruk Koca'ın da üzüntüsünü belirtti. Burada hakkın ve adaletin sürekliliği açısından hakemlerden beklentileri olduğunu belirten genç teknik adam her paydaştan beklenmesi gereken bir durum olduğunu oradaki sözlerinin ağır gelmiş olacabileceğini belki 'intikam' sözünün ağır olabileceğini söyledi. Anlayışla karşıladıladığını hakemler bütün takımlara adil olması düşündüğünü ve attıkları  her adımlarında her sözümüze de dikkat etmeleri gerektiği söyeleyen Belözoğlu, yanlış anlaşıldıysam özür dilemekten de geri durmam diyerek sözlerine son verdi.

Haberankara.com
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Özhaseki'den şehit ailesine ev sözü verildi!

Bakan Özhaseki'den şehit ailesine ev sözü verildi!