ANASAYFA Ankaragücü Eryaman Stadyumu zeminin raporu bugün TFF'ye sunulacak

Eryaman Stadyumu zeminin raporu bugün TFF'ye sunulacak

Eryaman Stadyumu saha zemininde meydana gelen problemlerin ardından incelemelerde bulunan TFF yetkilileri hazırladıkları raporu bugün federasyona sunacak.
Eryaman Stadyumu zeminin raporu bugün TFF'ye sunulacak

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. MKE Ankaragücü ile Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'ne ev sahipliği yapan Eryaman Stadyumu'nda oynanan yoğun maç trafiği ile saha zemininde problemler meydana geldi. Bu durumun ardından Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur mücadelesi öncesi saha zemininde incelemeler yapan ve maç oynanabilir raporu veren TFF yetkilileri bir kez daha Eryaman Stadyumu çimlerini incelediler.

RAPOR BUGÜN TFF SUNULACAK! KARAR KULÜPLERE BİLDİRELECEK

Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının ardından başlayan yoğun bakım ve yenileme çalışmaları ile saha zeminine tohum ekildi ve kumlama çalışması yapıldı. Çalışmalar devam ederken TFF yetkilileri 12 Şubat Pazartesi günü Eryaman Stadyumu'na gelerek zeminde inceleme çalışmaları yaptılar. Yapılan incelemelerin yetkililer bugün TFF'ye hazırladıkları raporu sunacak. Raporu inceleyen TFF'nin MKE Ankaragücü - Galatasaray karşılaşmasının Eryaman Stadyumu'nda oynanıp oynanmayacağı hakkında nihai kararını vererek kulüplere bildirmesi bekleniyor.

ZEMİNDE BÜYÜK GELİŞMELER VAR! MAÇIN ERYAMAN'DA OYNANMASI BEKLENİYOR

Yoğun maç trafiğinin ardından yıpranan Eryaman Stadyumu zeminin gerçekleştirilen bakım ve yenileme çalışmaları sonucunda çok daha iyi bir duruma geldiği görüldü. 18 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek çalışmaların ardından futbol oynamak için müsait bir saha zeminin olması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da sabah saatlerinden itibaren yağmur etkili oldu

Ankara'da sabah saatlerinden itibaren yağmur etkili oldu