ANASAYFA Ankaragücü Fenerbahçe MKE Ankaragücü karşısına 5 eksikle çıkacak

Fenerbahçe MKE Ankaragücü karşısına 5 eksikle çıkacak

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nün deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi rakibinin 5 önemli oyuncusu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Fenerbahçe MKE Ankaragücü karşısına 5 eksikle çıkacak

Trendyol Süper Lig'in 23. haftası önemli bir maça sahne olacak. Ankara'nın köklü ekiplerinden MKE Ankaragücü ile Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede iki ekipte sahadan 3 puan almak için kıyasıya mücadele edecek. Karşılaşma 28 Ocak Pazar (Yarın) saat 19.00'da başlayacak. Mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalacak.

FENERBAHÇE 5 ÖNEMLİ EKSİKLE ANKARAGÜCÜ KARŞISINDA OLACAK

Ankara ekibini kendisi gibi sarı - lacivertli rakibi Fenerbahçe'de maç öncesi 5 önemli oyuncu eksiği bulunuyor. Fenerbhaçe'de Rams Başakşehir maçında sarı kart gören Jayden Oosterwolde, Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya Milli Takımı ile mücadele eden Bright Osayi- Samuel ve sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres ile sakatlıklarını atlatan ama henüz takım ile sadece ısınma bölümünde çalışan Rodrigo Becao, MKE Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ İSTANBUL'A 2 EKSİKLE GİDERKEN ALİ SOWE KADROYA ALINDI

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Beştepe Tesisleri'nde tamamlayan MKE Ankaragücü, İstanbul'a gitti. Afrika Uluslar Kupası'nda Yeşil Burun Adaları ile mücadelesini sürdüren Garry Rodrigues ile diz ameliyatı olan ve tedavisi devam eden Alper Uludağ, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.  Afrika Uluslar KUpası'nda Gambiya'nın elenmesi ile Ankara'ya dönen ve çalışmalara katılan Ali Sowe, Fenerbahçe karşılaşmasının kadrosuna alındı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Bakan Arslan'dan Ankara'da Havalimanı Metrosu'na bakanlık engel oluyor iddiası

Eski Bakan Arslan'dan Ankara'da Havalimanı Metrosu'na bakanlık engel oluyor iddiası