ANASAYFA Ankaragücü Galatasaray maçının ardından Emre Belözoğlu açıkladı! Bugün için gerçekten çok üzgünüm

Galatasaray maçının ardından Emre Belözoğlu açıkladı! Bugün için gerçekten çok üzgünüm

Bugün gerçekleşen MKE Ankaragücü ile Galatasaray maçının ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu tarafından değerlendirmelere yer verildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Galatasaray maçının ardından Emre Belözoğlu açıkladı! Bugün için gerçekten çok üzgünüm

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'a 3-0 kaybeden MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, maçta bütün sorumluluğu üzerine aldığını söyledi. Yapılan açıklamalar çerçevesinde karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, coşkulu bir taraftar önünde maça kötü başlamayı beklemediklerini ifade etti.

“BUGÜN İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM!”

Tamamlanan maç hakkında değerlendirmelerini ifade eden Belözoğlu, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi seviyesinde dahi, Bayern Münih'e bile merkeze doğru girdi mi üstünlük kurmuş bir takım. İç sahada zeminimiz kötü, merkeze doğru oynanan iki top... Sorumluluk benim. Oyuncularımı iyi hazırladığımı düşünürken iki golle onlar da şok yaşadı. Galatasaray iyi bir takım. Samsunspor maçında da benzer bir sonuç yaşadılar. Basit hataları değerlendiren bir takım. Üzgünüm. Biz kendi gerçeğimizle mücadele etmek zorundayız. Bu takımı bir an önce rahata erdirecek bir pozisyona sokmak istiyorum. Lige konsantre olup daha sonra kupada da iyi performans sergilemek amacımız. Bugün için gerçekten çok üzgünüm." şeklinde ifadelere yer verdi.

“SORUMLULUK EMRE BELÖZOĞLU'NUNDUR!”

Bununla birlikte Galatasaray'ın çalıştıkları yerden gol attığını vurgulayan Belözoğlu, sarı-kırmızılı takımdan kiraladıkları Kazımcan Karataş'ın tribünlerden ve sosyal medyadan tepki gördüğünün hatırlatılmasına karşı,  “Taraftarımızın oyuncularımın son dakikaya kadar yanında olmasını istiyorum. Taraftarımızın bana gösterdiği ilgiyi hissediyorum. Kazımcan'a da sahip çıkmaları gerekiyor. Gencecik, tertemiz çocuklar. Sosyal medyanın ülkede vermiş olduğu zehirlenme çocukların üstünde baskı kuruyor. Hatalar olur, sorumluluk benim. Oyuncuya şans veriyorum ve elinden geleni yapmaya çalışıyor. Geçmişte oynadığı takıma karşı bir hata yapabilir. 

Herkesin onuru var, hatayı bu tarafa çekmek doğru değil. Maalesef futbolculuk böyle bir meslek ülkede. Bununla savaşmayı öğrenecekler. Hiçbir oyuncumuzun hatasını söylemem, takım halinde kaybettik. Sorumluluk Emre Belözoğlu'nundur. Oyuncularıma imada bulunulmasını kabul edemem. Başarı istiyorlar biliyorum. İnşallah onlara verdiğim sözü yerine getirmek istiyorum. Kimin ne dediği umrumda değil, Ankaragücü taraftarı sahip çıksın yeter. Sosyal medyada genç futbolcular bu lağım çukurunun içinde beslenemezler, ellerinden geleni yapmalılar.” şeklinde ifadelere yer verilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başvuru için son bir gün! Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı yapacak

Başvuru için son bir gün! Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı yapacak