ANASAYFA Ankaragücü Galibiyeti unutan Ankaragücü hasrete son vermek istiyor

Galibiyeti unutan Ankaragücü hasrete son vermek istiyor

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında MKE Ankaragücü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Galibiyeti unutan Ankaragücü hasrete son vermek istiyor

Erteleme karşılaşmaları 9 Ocak Pazar (Yarın) oynanacak mücadelelerle başlayacak. Başkent ekibi MKE Ankaragücü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Hakem Direnç Tosunoğlu'nun düdük çalacağı müsabaka Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Beninsports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

MKE ANKARAGÜCÜ 5 MAÇLIK HASRETE ALANYA;'DA SON VERMEK İSTİYOR

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 maç karşılaşmadan galibiyet ile ayrılamadı. Sarı - lacivertliler bu periyotta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ankara ekibi ilk olarak Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk etti. MKE Ankaragücü maçın son bolümüne 1 - 0 önde girse de skoru koruyamadı ve sahadan 1 - 1'lik beraberlik ayrıldı. Ardından takibindeki haftalarda Çaykur Rizespor'u ağırladı yine 1 - 0 üstün götürdüğü karşılaşmayı son dakikada yediği golle 1 - 1'lik beraberlikle tamamladı. Ardından Ankara ekibi Hatayspor ile evinde 0 - 0 Pendikspor ile de 1 - 1 berabere kaldı.

Ankara ekibi son maçta ise Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, Karadeniz ekibine 30. dakikada yediği tek golle 1 - 0 mağlup oldu. MKE Ankaragücü 16. hafta erteleme maçında Corendon Alanyaspor'u mağlup edip çıkışa geçmek istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! Dünayaca ünlü İtalyan savunmacı geliyor

Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! Dünayaca ünlü İtalyan savunmacı geliyor