ANASAYFA Ankaragücü Hatayspor - Ankaragücü maçı biletleri satışa sunuldu

Hatayspor - Ankaragücü maçı biletleri satışa sunuldu

Türkiye Kupasında Beşiktaş'a elenen MKE Ankaragücü tüm konsantrasyonunu lige verdi. Bir kez daha finalin kapısından dönen başkent ekibi ligde oynayacağı sıradaki maça dair bir bilgilendirme yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Hatayspor - Ankaragücü maçı biletleri satışa sunuldu

Üst üste 2. defa yarı final turunda Ziraat Türkiye Kupasından elenen MKE Ankaragücü'nde artık tek hedef ligi en iyi şekilde bitirmek olarak belirlendi. Son 3 maçın kaldığı Trendyol Süper Lig'de 39 puanla 14. sırada bulunan Başkent ekibi düşme hattını yakından ilgilendiren bir maça çıkacak.

BİLET FİYATI BELLİ OLDU

Ligde kalan 3 maçından 9 puan alıp sezonu düşme hattından uzakta tamamlama hedefi kapsamında çalışmalarını sürdüren MKE Ankaragücü'nden ligde bu hafta oynayacakları Hatayspor maçı ile ilgili bilet açıklaması geldi. Sarı Lacivetli kulüp tarafından yapılan açıklamada “Atakaş Hatayspor ile oynayacağımız karşılaşmanın bilet satışı devam ediyor" denilerek deplasman bileti fiyatının ne kadar olduğu belirtildi.

Her iki takım içinde 3 puanın çok büyük bir anlam ifade ettiği bu maçta misafir bilet fiyatı 40 TL olarak belirlendi. Mersin'de oynanacak bu önemli maç ligdeki diğer maçlar ile aynı anda başlayacak. Ligin son haftalarına girilmesi ve takımlar arasındaki yarışın kızışmasından dolayı bu hafta ligdeki tüm maçlar 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı

Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı