ANASAYFA Ankaragücü Konyaspor - Ankaragücü maçının hakemi belli oldu

Konyaspor - Ankaragücü maçının hakemi belli oldu

Trenyol Süper Lig'in 25. haftasında MKE Ankaragücü'nün Tümosan Konyaspor ile oynayacağı maçı hakem Direnç Tosunoğlu yönetecek.
Konyaspor - Ankaragücü maçının hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun(MHK) Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında maçlara atadığı hakemleri açıkladı. Başkent ekibi MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 25. haftasında Tümosan Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Konya Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele 11 Şubat Pazar saat 16.00'da başlayacak. Mücadelede hakem Direnç Tosunoğlu düdük çalacak. Tosunoğlu'nun yardımcı hakemliğini Abdullah Bora Özkara ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

ANKARAGÜCÜ, TOSUNOĞLU YÖNETİMİNDE BU SEZON GALİBİYET ALAMADI

Hakem Direnç Tosunoğlu, 2023-24 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 9 maç yönetti. Tosunoğlu yönettiği 9 maçın 2'sinde ise MKE Ankaragücü maçlarında düdük çaldı. Ankara ekibi Tosunoğlu'nun yönettiği iki maçıda kazanamadı ve 1 mağlubiyet ve beraberlik ile sahadan ayrıldı.

Tosunoğlu, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında MKE Ankaragücü'nün Bitexen Antalyaspor'u Eryaman Stadyumu'nda konuk ettiği ve 4-0 mağlup olduğu maçı düdük çaldı. Direnç Tosunoğlu'nun düdük çaldığı bir diğer maç ise MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Corendon Alanyaspor ile oynadığı erteleme maçı oldu. Bu karşılaşma ise 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB tarihi Hamidiye Camisini restore ediyor!

ABB tarihi Hamidiye Camisini restore ediyor!