ANASAYFA Ankaragücü Kritik mücadelede Ankaragücü'nün rakibi Samsunspor

Kritik mücadelede Ankaragücü'nün rakibi Samsunspor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü önemli mücadelede deplasmanda Yılport Samsunspor'a konuk olacak.
Kritik mücadelede Ankaragücü'nün rakibi Samsunspor

Trendyol Süper Lig'de 29. haftası tek maç ile başladı. Heyecan 9 Mart Cumartesi (Bugün) oynanacak 4 maç ile devam edecek.  Başkent ekibi MKE Ankaragücü ise 10 Mart Pazar (Yarın) Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. 

Mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcı hakemliğini ise Mehmet Akıncık ve Suat Güz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak.

SAMSUN'DA TEK HEDEF GALİBİYET

Başkent ekibi MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de oynadığı 28 maçta aldığı 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda 30 puan topladı ve 15. sırada bulunuyor. Başkent ekibi ile düşme hattı içerisinde yer alan Atakaş Hatayspor arasında yalnızca 1 puan bulunuyor. Sarı - lacivertliler kritik önem taşıyan ve 33 puan ile 12. sırada bulunan doğrudan rakibi Yılport Samsunspor'u mağlup ederek puanları eşitlemeyi istiyor.

MKE ANKARAGÜCÜ 6 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'de 6 maçtır kazanamayan MKE Ankaragücü, galibiyet hasretine Yılport Samsunspor karşısında son vermek ve üzerindeki kara bulutları dağıtmayı amaçlıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Fomget ALG Spor'u konuk ediyor

ABB Fomget ALG Spor'u konuk ediyor