ANASAYFA Ankaragücü Kupa Beyi sahne alıyor! MKE Ankaragücü'nün konuğu Çaykur Rizespor

Kupa Beyi sahne alıyor! MKE Ankaragücü'nün konuğu Çaykur Rizespor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmaşında bugün karşı karşıya gelecek.
Kupa Beyi sahne alıyor! MKE Ankaragücü'nün konuğu Çaykur Rizespor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı bugün oynananacak 5 maç ile başlayacak. Başkent ekibi MKE Ankaragücü, 5. Tur'da bir başka Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 16 Ocak Salı (Bugün) saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından yayınlanacak.

Zorlu mücadelede Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka'nın yardımcı hakemliğini Sezgin Çınar ve Kadir Akıllı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Süleyman Bahadır olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ'NDE EFKAN DÖNERKEN 3 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

MKE Ankaragücü'nde sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Alper Uludağ ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Ali Sowe ve Garry Rodrigues, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Süper Lig 16. hafta erteleme maçında Corendon Alanyaspor ile karşılaşan MKE Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu, kırmızı kart gördü ve PFDK tarafından 2 maç aldı. Efkan'a verilen ceza 5 maçın altında olduğu ve farklı bir turnuvada MKE Ankaragücü maç oynayacağı için 10 numaralı oyuncu forma giyebilecek.

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN MUHTEMEL 11'İ

Başkentin sarı - lacivertli ekibi MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu'nun Çaykur Rizespor karşısında sahaya şöyle bir 11 sürmesi bekleniyor:

Bahadır, Atakan, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Ali Kaan, Pedrinho, Morutan, Efkan, Cephas, Bajic.

MKE ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF SON 16

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda Çaykur Rizespor'u elemesi halinde kupa hedefine bir adım daha yaklaşacak ve son 16 takım arasına ismini yazdıracak.

KARŞILAŞMA ÖNCESİ SON GELİŞMELERİ HABER ANKARA EKRANLARI'NDA KONUŞULDU

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor mücadelesi öncesi son gelişmeleri Haber Ankara Spor Muhabiri Tahsin Kemer ve Anadolu Ajansı Spor Muhabiri Erkan Tiryaki konuştu.

Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi son gelişmeleri, değerlendirmeleri ve MKE Ankaragücü'nün muhtemel 11'e dair detayları öğrenmek için videoyu izleyebilir, Youtube kanalımıza abone olabilirsiniz. 

MKE ANKARAGÜCÜ 3 MAÇ SONRA SEYİRCİSİ İLE BULUŞUYOR

Sarı - lacivertliler, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında yine Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Cezanın 3 maçı geride kalırken verilen ceza yalnızca o turnuvada geçerli olduğu için Çaykur Rizespor ile oynanacak olan Türkiye Kupası 5. Tur maçında sarı - lacivertli taraftarlar tribünde olacak ve karşılaşma kapalı gişe oynanacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de YSK'nın aday listelerine ilişkin kararı yayımlandı

Resmi Gazete'de YSK'nın aday listelerine ilişkin kararı yayımlandı