ANASAYFA Ankaragücü Lider MKE Ankaragücü Astor'un rakibi Yenimahalle Belediyesi

Lider MKE Ankaragücü Astor'un rakibi Yenimahalle Belediyesi

TVF Kadınlar 2.Lig'in lideri MKE Ankaragücü Astor Yenimahalle Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
Lider MKE Ankaragücü Astor'un rakibi Yenimahalle Belediyesi

TVF Kadınlar 2. Lig'inde heyecan 17. hafta maçları ile devam edecek. Geçen hafta TVF Spor Lisesi'ne konuk olan ve 23-25, 18-25, 19-25 skorlarla set vermeden maçı kazanan ve rakibinin elinden liderliği alan MKE Ankaragücü Astor evinde Yenimahalle Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele 31 Ocak Çarşamba (Bugün) saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadele TVF Voleybol TV'den naklen yayınlanacak.

MKE ANKARAGÜCÜ ASTOR LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Oynadığı 16 maçta 15 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Filenin sarı - lacivert sultanları bir başka Ankara ekibi olan Yenimahalle Belediyesi'ni rahat bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor.

Yenimahalle Belediyesi is 16 maçta 11 galibiyet ile 4 mağlubiyet aldı ve 4. sırada yer alıyor. Yenimahalle zorlu rakibi karşısında galip gelip play - off umutlarını sürdürmek istiyor.

İLK MAÇI MKE ANKARAGÜCÜ ASTOR SET VERMEDEN KAZANDI

TVF Kadınlar 2. Lig'inde MKE Ankaragücü Astor ile Yenimahalle Belediyesi 8. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Yenimahalle'nin ev sahipliği yaptığı maçı, sarı lacivertliler 12-25, 13-25 ve 17-25 skorlarla set vermeden 3-0 kazandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de ne kadar sendikalı işçi olduğu açıklandı

Türkiye'de ne kadar sendikalı işçi olduğu açıklandı