ANASAYFA Ankaragücü Mert Hakan adım adım Ankaragücü'ne! Instagram profilinden Fenerbahçe yazısını sildi

Mert Hakan adım adım Ankaragücü'ne! Instagram profilinden Fenerbahçe yazısını sildi

MKE Ankaragücü ile adı transferde geçen Mert Hakan Yandaş taraftarları heyecanlandıran bir hareket geldi. Yıldız oyuncu Instagram hesabının biyografisinde bulunan Fenerbahçe yazısını kaldırdı ve transferin sinyalini verdi.
Mert Hakan adım adım Ankaragücü'ne! Instagram profilinden Fenerbahçe yazısını sildi

Trendyol Süper Lig'de 11 Ocak'ta ara transfer döneminin başlaması ile takımlar transfer çalışmalarını hızlandırdı ve kadrolarını yeni oyuncular güçlendirmek isteyen kulüpler büyük çaba sarf ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren MKE Ankaragücü'nde önemli tranfer hamleleri için görüşmelerini Futbol Şube Sorumlusu Yufus Buğra Tanık ve teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştiriyor.

EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE'DEN 2 OYUNCU İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında MKE Ankaragücü'nün Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'na transferdeki son durum ve Fenerbahçe'den Miha Zajc ile Emre Mor'u isteyip istemediği sorulmuş genç teknik adam kendisine sorulmadan bir transfer gerçekleştirilmeyeceğini ve bu oyuncular ile ilgili bir tasarrufları olmadığını aktarmıştı. Fakat tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve istedikleri bir kaç oyuncu olduğunu belirterek gerekirse ikili ilişkilerini kullancağını söyledi.

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN GÜNDEMİNDEKİ İKİ İSİM FENERBAHÇE'DEN MERT HAKAN VE LİNCOLN

Sarı - lacivertli takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den transferini düşündüğü oyuncuların Mert Hakan Yandaş ve Lincoln Henrique olduğu ortaya çıktı. MKE Ankaragücü 800 bin euro ödeme yaptıktan sonra transfer yapma engelini kaldıracak ve başkent ekeibinin bünyesine katacağı oyuncular ile sözleşme imzalayacak. 

MERT HAKAN İNSTAGRAMDAN FENERBAHÇE YAZISINI SİLDİ

2020 -21 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş'ın, MKE Ankaragücü'ne transferi yaklaşırken 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu Instagram profilinden Fenerbahçe yazısını sildi ve Ankara'nın sarı - lacivertli ekibine yeşil ışık yaktı. MKE Ankaragücü'nün Mert Hakan ile kısa süre içersinde anlaşıp, resmi sözleşmeye imza attırması bekleniliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun cezası belli oldu

Motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun cezası belli oldu