ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü 12 günde 4 maç oynayacak

MKE Ankaragücü 12 günde 4 maç oynayacak

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün Ocak ayı yoğun maç trafiği devam ederken sarı lacivertliler 12 günde 4 maç oynayacak.
MKE Ankaragücü 12 günde 4 maç oynayacak

Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 12 günde 4 maça çıkacak olan MKE Ankaragücü 7 maçlık yoğun Ocak ayı fikstürünü tamamlayacak.

FİKSTÜRÜN İLK AYAĞI ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Ankara ekibi ilk olarak 16 Ocak Salı (Bugün) saat 19.00'da Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 takım arasına adını yazdırmak için sahaya çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak mücadele Eryaman Stadyumu'nda oynanacak ve MKE Ankaragücü 3 maçın ardından seyircisi ile buluşacak. Başkent ekibinin, son oynadığı seyircili maç Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında yine Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçı olmuştu.

ANKARAGÜCÜ'NÜ LİGDE ZOR DEPLASMANLAR BEKLİYOR

Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Trendyol Süper Lig'e dönen MKE Ankaragücü 20 Ocak Cumartesi saat 19.00'da deplasmanda 21. hafta maçında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu Adana deplasmanının ardından sarı - lacivertliler 22. haftada evinde Vavacars Fatih Karagümrük ile 24 Ocak Çarşamba saat 17.00'de Eryaman Stadyumu'nda 3 puan mücadelesi verecek.

YOĞUN FİKSTÜR FENERBAHÇE DEPLASMANINDA TAMAMLANACAK

MKE Ankaragücü yoğun Ocak ayı fikstürünü lig şampiyonluğu için mücadele eden Fenerbahçe karşılaşması ile tamamlayacak. Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Fenerbahçe karşısında puan ve puanlar almak için mücadele edecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOGG T10X için genel sipariş dönemi başlıyor

TOGG T10X için genel sipariş dönemi başlıyor