ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü 2 farklı öne geçtiği maçta Kayserispor'a mağlup oldu

MKE Ankaragücü 2 farklı öne geçtiği maçta Kayserispor'a mağlup oldu

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor'a konuk olan MKE Ankaragücü 3-2 mağlup oldu.
MKE Ankaragücü 2 farklı öne geçtiği maçta Kayserispor'a mağlup oldu

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor ile MKE Ankaragücü, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.  MKE Ankaragücü ilk yarısını 2-0 önede kapattığı mücadelede rakibine 3-2 mağlup oldu.

MKE Ankaragücü'nün gollerini 45. dakikada Bassogog, 45+4. dakikada Efkan Bekiroğlu atarken Mondihome Kayserispor'un gollerini 53. dakikada Nazon, 62. dakikada Jeanvier ve 90+3. dakikada Carlos Mane kaydetti.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

İlk yarının büyük bölümü orta alan mücadelesi şeklinde geçti ve takımlar 45. dakikaya kadar net bir gol pozisyonu bulamadı.

45. dakikada MKE Ankaragücü yeni transfer Bassogog'un golü mücadele 1-0 öne geçti. Tolga Ciğerci'nin savunma arkasına gönderdiği topta sağdan ceza alanına giren Bassogog sol ayak içi ile yerden vuruşunda top ağlarla buluştu. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırıp ağlara giden topun gol değeri kazanmasada VAR incelemesinin ardından hakem orta noktayı gösterdi. MKE Ankaragücü'nü 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının son anlarında baskısını arttıran MKE Ankaragücü 45+4. dakikada farkı ikiye çıkaran golü attı. Sol kanada açılan top Tasos'un önüne düştü. Soldan ceza alanına geiren Tasos penaltı nokrasındaki Efkan ile oynadı. Efkan yerden gelen topu sert bir vuruş ile ağlarla buluşturdu.

İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmadı ve MKE Ankaragücü soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Mondihome Kayserispor 53. dakikada Nazon ile farkı 1'e indirdi. Yayın üzerinde Gökhan Sazdağı penaltı noktasındaki Nazon ile oynadı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Nazon sağ ayak içi ile yaptığı vuruşta topu ağlarla buluşturdu.

62. dakikada Kayserispor geri döndü. Sarı kırmızılılar, paslaşarak kullandığı kornerin ardından Hasan Ali Kaldırım çok sert bir vuruş yaptı. Sağına uzanan Bahadır topu çelerken kale alanı sol önüne düşen topa Jeanvier gelişine sert vurdu ve top filelerle buluştu.

90+3. dakikada Kayserispor'da  Carlos Mane takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Sağ kanattan Gökhan ceza alanına ortaladı ve geriden gelerek kafa vuruşunu yapan Mane soldan topu ağlarla buluşturdu.

Haberankara.com
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralıların kulaklarının pası silinecek! Uğur Aslan ve Tolga Kaya Ankara'da konser verecek

Ankaralıların kulaklarının pası silinecek! Uğur Aslan ve Tolga Kaya Ankara'da konser verecek