ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı!

MKE Ankaragücü Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı!

Türk futbolunun önemli ve köklü takımlarından Ankaragücü ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başkent ekibi son olarak yaptığı açıklamada Belçika ekibi Anderlecht'ten Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü Alexis Flips'i transfer ettiğini açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde transfer tahtasını açması ile taraftarlarında büyük bir beklenti oluşturan MKE Ankaragücü ara transfer döneminin bitmesine günler kala kadrosunu güçlendirecek önemli bir transfere daha imza attı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan fakat sonraki haftalarda aldığı puanlar ve Türkiye Kupası'nda sergilediği başarılı performans ile taraftarının yüzünü güldürmeyi başaran Ankaragücü ligin ikinci yarısında puan kaybı yaşamadan üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler bu kapsamda önemli bir transfere imza attı ve SC Anderlecht'ten Alexis Flips'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

ANLAŞMA SEZON SONUNA KADAR

Ankaragücü'nden yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcu Alexis Flips’in kulübümüze geçici transferi için kulübü RSC Anderlecht ile anlaşmaya varıldı. İmza törenine Başkanımız İsmail Mert Fırat, Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık, Genel Saymanımız Mehmet Şahin ve Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal katıldı” denildi.

Sezon sonuna kadar Ankaragücü forması giyecek olan 24 yaşındaki Fransız futbolcu Anderlecht 13 maça çıktı. Ara transfer döneminde takıma katılan 3. futbolcu olan Flips'in nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

ANKARAGÜCÜ GÖZÜNÜ LİGE ÇEVİRDİ

Kadrosuna bir isim daha katan Ankaragücü dün Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaştığı Anagold 24 Erzincanspor'u 5-1 gibi net bir skorla mağlup ederek kupada çeyrek finale yükselmişti. Maçın ardından gözünü lige çeviren Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun öğrencileri ligde bir sonraki maçını deplasmanda Konyaspor ile oynayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Gölbaşı'nda Emniyet Müdürlüğünden yasaklı madde tedarikçilerine Narkogüç operasyonu!

Ankara Gölbaşı'nda Emniyet Müdürlüğünden yasaklı madde tedarikçilerine Narkogüç operasyonu!